McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Ekim 2019, Pazartesi 15:59 tarihinde eklendi. 576 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Gerekirse bizde canımızı seve seve veririz”

AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Doğan Kına, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na destek açıklamasında bulundu. Başkan Doğan Kına, “Kanla sulanmamış topraklar vatan değildir. Bu toprakları bin yıllardır kanlarımızla sulamışız. O yüzden vatan toprağı diyoruz. Eğer bizim kanımız gerekecekse biz de kanımızı seve seve vermeye hazırız” dedi.
“Gerekirse bizde canımızı seve seve veririz”

Barış Pınarı Harekatı’nın hem Türkiye’ye hem de o bölgedeki mazlumlara hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Kına, gençlik kolları olarak 81 İlde Fetih Sureleri okuduklarını ve sabah namazı organizasyonları ile Mehmetçiğe dua ettiklerini söyledi.

“Farklı algı yaratmalarına izin vermeyeceğiz”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Barış Pınarı Harekatı’nda sosyal medyada yürütülen kara propagandaya karşı, AK Parti Gençlik Kolları olarak Türkçe ve yabancı dilde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Kına, Türk askerinin sivilleri vurduğu yalanlarına izin vermeyeceklerini söyledi.

Gençlik kolları olarak Barış Pınarı Harekatı’nın sebebini anlatmanın peşinde olduklarını vurgulayan Kına, terör örgütlerinin harekat başladığı günden beri sosyal medya üzerinden büyük bir gündem oluşturarak farklı algı yaratmanın peşinde olduklarını belirtti.

“Haklı olduğumuzu mücadelemizle ispatlayacağız”

Türkiye ve Dünya gündeminde yabancı dilde ve Türkçe olarak çeşitli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Kına; “Çünkü adamların yaptığı çalışmalara baktığımızda eski resimlerden alıntı yapıp bebek katili Türkiye diye fotoğrafları paylaşıyorlar. Türk askeri sivilleri vuruyor diye algı yaratmaya çalışıyorlar. Şuanda ordumuz tüm görevleri yapıyor. 344 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisini aldık. Gün geçtikçe de bu sayı artacaktır. Dünya gündeminde özellikle gençlere çağrıda bulunuyorum. Haklılığımızı ispat için mücadele vereceğiz” dedi.

“Onların aksine, sınırımızın güvenliğini koruyoruz çalışması yapıyoruz”

Terör örgütünün başlattığı algı operasyonunun doğru olmadığını tüm dünyaya duyurmanın en etkili yolunun hazırladıkları çalışmaları sosyal medya üzerinden bol bol paylaşmak olduğunu vurgulayan Kına; “Yabancı dil ve Türkçe üzerinden yaptığımız gündem çalışmasını sosyal medya üzerinden paylaşarak böyle bir durumun olmadığını tüm dünyaya göstermeliyiz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezimiz ile birlikte hareket edip bu çalışmaları yapıyoruz ve etkili olduğunu da görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama yabancı ajanslardan nakledilirken büyük etkisi olduğunu gördük. Onlar Türkiye sivilleri öldürüyor diye gündem çalışması yaparken biz de sınırımızın güvenliğini koruyoruz diye bir çalışma yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kına’dan gençlere çağrı

Türk milletinin haklı olduğunu ve terör örgütlerinin karşı yönde yaptığı çalışmayı engelleyeceklerini dile getiren Gençlik Kolları Başkanı Kına; gençlere seslenerek, bu konudaki haklılıkları sosyal medya üzerinden paylaşım yapmalarını ve duyurarak destek vermelerini isterdi.

Yabancı dilde ve Türkçe olarak attıkları Twitlerle terör örgütlerinin yaratmak istediği algıyı yok etmeye çalıştıklarını söyleyen Kına, onların dertlerinin Türkiye sivilleri öldürüyor yalanlarıyla dünya gündemine gelmek olduğunu belirtti.

“Edirne’den desteğe hazırız”

AK Parti Edirne Gençlik Kolları olarak destek olmaya hazır durumda olduklarını dile getiren Kına; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var. Türk ordusu Türk milletine sahip bir ordudur. Biz zaten millet olarak bir orduyuz. Dolayısıyla öyle bir konuda gözümüzü dahi kırpmadan canımızı ortaya koymaya hazır olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Bunu daha önceki süreçlerde de göstermiştik. Hep dediğimiz bir söz var. Kanla sulanmamış topraklarımız vatan değildir. Bu toprakları bin yıldır kanlarımızla sulamışız. O yüzden vatan toprağı diyoruz. Eğer bizim kanımız gerekecekse, biz de kanımızı seve seve vermeye hazırız” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali