McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ekim 2019, Çarşamba 10:12 tarihinde eklendi. 402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

STK’lardan Mehmetçiğe destek duası

Toprakları terör unsurlarından temizleyerek güvenli bir koridor oluşturmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek sürüyor. Edirne’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri (STK) Eski Cami önünde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı ve Mehmetçiğe destek amacıyla dua gönderdi.
STK’lardan Mehmetçiğe destek duası

Cihannüma Derneği Edirne İl Başkanı Muzaffer Tudan, yaptığı açıklamada; Millet iradesinin temsilcisi olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla gerçekleştirilen Fırat Kalkanı Harekâtı ve Zeytin Dalı Harekâtı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtını Kardeş STK’lar olarak desteklediklerini söyledi.

“Kardeş STK’lar olarak harekâtın başarıyla sonuçlanmasını diliyoruz”

Bu harekâtın amacının ülkemize karşı yapılan terörist saldırıları ortadan kaldırmak olduğunu belirten Tudan; “Silah gücünü kullanarak ülkelerinden göç etmek zorunda bırakılan insanlara Güvenli Bölge Oluşturmak ve yurtlarına dönmelerini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna müsaade etmemek ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumaktır. Bağımsızlığımıza kasteden, sınır güvenliğimizi tehdit eden bu terör örgütleriyle mücadele Uluslararası Hukuka ve Evrensel Değerlere uygun etik ilkeler çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Kardeş STK’lar olarak bu barış harekatının başarıya ulaşmasını niyaz ediyoruz. Bu vesileyle gazilerimize Allah’tan şifa diliyor, Aziz şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz” açıklamasında bulundu.

Basın açıklamasının ardından İl Müftüsü Emrullah Üzüm önderliğinde etkinliğe katılanlar dua etti. Müftü Üzüm, Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe saygı ve minnetle andıklarını belirterek başarılar diledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali