McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Ocak 2020, Cumartesi 14:29 tarihinde eklendi. 336 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KEŞAN’DA PAZAR YERLERİ KAPALI DEPOLARA TAŞINIYOR

Keşan Belediyesi Cumartesi, Çarşamba ve Perşembe pazarının da kapalı alana taşınması için çalışma yürütüyor. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ile birlikte bu hafta ilk kez kapalı mekanda kurulan Salı Pazarı esnafı ve vatandaşını ziyaret etti.
KEŞAN’DA PAZAR YERLERİ KAPALI DEPOLARA TAŞINIYOR

Keşan Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde daha önce cadde üzerinde kurulan Salı Pazarı, 7 Ocak 2020 Salı gününden itibaren, Keşan Belediyesi’nin TMO’nun depolarında hazırladığı kapalı alanda kurulmaya başlandı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ile birlikte bu hafta ilk kez kapalı mekanda kurulan Salı Pazarı esnafı ve vatandaşını ziyaret etti.

Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar, vatandaşlara da iyi alışverişler dileyen Helvacıoğlu, “Salı pazarımızı kapalı mekanda açma hizmetimizi soğuk nedeniyle bir hafta öne aldık. TMO’nun kapalı ofislerinde tüm depolarımız esnafı ve vatandaşlarımız ile dolu. Hizmetimizden vatandaşımız ve esnafımızın memnuniyetini gözlemliyoruz. Kur’a dahi çekmeden vatandaşımızı esnafımızı soğuktan korumak için bu hafta itibariyle kapalı mekana geçirdik. Eksiklerimiz olabilir, bunları da en kısa sürede tamamlayıp, vatandaşımıza ve esnafımıza daha iyi şartlarda hizmet üretmek istiyoruz.” dedi.

Kura çekimi de yapıldıktan sonra her esnafın kendi yerine kavuşacağının altını çizen Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Kapalı salı pazarımız tüm Keşan’a hayırlı olsun. İnşallah; çarşamba, perşembe ve cumartesi pazarlarımızın da kapalı mekanda kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Meydanı’nda kurulan cumartesi pazarının kapalı olması için çalışmaların titizlikle sürdüğünü dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, şöyle devam etti: “10-15 gün içinde projelerimiz tamamlanır ve kamuoyu ile paylaşırız. Konuyu Meclisimize de sunacağız. Önümüzdeki sene cumartesi pazarının kapalı olmasını çok arzu ediyoruz ve kapalı olması için büyük çaba sarfediyoruz. Yeni Mahalle’deki Çarşamba pazarını da 1, 1,5 ay  sonra kapalı mekana taşıyacağız. Perşembe pazarının da kapalı olması için girişimimiz var. Keşan’da pazarların sokaklardan çıkması ve kapalı mekanlara alınması için çaba sarfediyoruz. Zaten kanunen pazarların sokaklarda kurulması yasak. Keşan’da bu anlamda geç kalınmış ama biz geçmişe bakmıyor, geleceğe bakıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi olarak esnafın ve vatandaşların ortak paydada buluştuğu projelere devam edeceklerinin altını çizdi.

Esnaf ve vatandaşlar da daha önce sokakta kurulan ve iklim koşullarından olumsuz etkilenen pazarın kapalı mekana alınması nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali