McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ocak 2020, Perşembe 18:05 tarihinde eklendi. 326 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köpeği öldürdü, kendini ‘mehdi’ ilan etti

Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Akıncılar köyünde, iddiaya göre bir köpeğin, “Ben Mehdi’yim” diye bağıran bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesi, köyü ayağa kaldırdı.
Köpeği öldürdü, kendini ‘mehdi’ ilan etti

İddiaya göre köyün muhtarı Y.B’nin abisi olan A.B, cumartesi günü gece yarısı köy sakinlerinden birinin sahibi olduğu bir kangal köpeğini köy meydanında av tüfeğiyle vurdu.

Tüfek sesini duyduktan sonra dışarı çıkan vatandaşlar, yerde kanlar içinde can çekişen köpeği görünce  büyük şok yaşadı. İddiaya göre köpeği vuran A.B, “Ben Mehdi’yim” diye bağırdı ve bıçağıyla öldürdüğü köpeğe işkence yaptı.

 

Köylüler şikâyetçi oldu

Yaşanan korkunç olay üzerine vatandaşlar, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri A.B’nin tüfeğine el koydu.

Köy sakinlerinden Ömer Ergin, A.B’denşikayetçi olduklarını ve yaşanan olayın köyde büyük bir üzüntüye sebep olduğunu söyledi.

A.B’nin kimseye zararı olmayan bir köpeği öldürdüğünü iddia eden Ergin, “A.B isimli şahıs, köy meydanında ‘Benim kardeşim muhtar, ben de Hz. Ali’yim’ diye bağırarak kendini mehdi ilan etti. Köpeği av tüfeğiyle vurdu ve bıçakla işkence etti. Olaydan sonra köyde yaşayanların psikolojisi bozuldu” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali