McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ocak 2020, Perşembe 18:18 tarihinde eklendi. 866 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ne Hamas ne Hizbullah ne de İran! Bakın İsrail’i kim vurdu?

Milyonlarca doları silaha yatırıp tüm dünyaya meydan okuyan İsrail'in acziyeti gözler önüne serildi. Demir Kubbe ile füzelerden kaçan İsrail'i yağmur vurdu. İsrail yağmur sularından kaçamadı.
Ne Hamas ne Hizbullah ne de İran! Bakın İsrail’i kim vurdu?  

Siyonist İsrail rejimi işgali altındaki topraklarda yoğun bir yağış yaşandı. Söz konusu bölgedeki yağışların ardından su baskınları yaşandı.

İsrail rejiminde yayın yapan yerel sitelerin aktardığına göre yağışlardan işgalci İsrail rejiminin uçakları da etkilendi. Siyonist İsrail rejimi işgali altındaki toprakların güneyinde yer alan askeri havalimanındaki 8 savaş uçağında hasar meydana geldi.

Havalimanında yer yer 1,5 metreyi aşan su seviyesi nedeniyle işgalci İsrail rejiminin Hava Kuvvetlerine ait 8 F-16'nın sular altında kaldığı bildirildi.

İSRAİL'İ BU KEZ YAĞMUR VURDU

Askeri alanda milyonlarca dolar yatırım yapan fakat her seferinde Filistin direnişi karşısında rezil olan işgalci İsrail rejimi bu kez de yağmurla sarsıldı. İsrail rejiminin işgali altındaki bölgede yağan yağmurla birlikte İsrail'in katil uçakları kullanılamaz hale geldi.

 

İŞGALCİ İSRAİL KATİL UÇAKLARINI KORUYAMADI

Teknolojik olarak üstün bir seviyeye sahip olduğu savunulan işgalci İsrail rejiminin uçaklarını koruyamaması dikkat çekti.

Siyonist İsrail rejimi işgali altındaki toprakların güneyinde yer alan askeri havalimanındaki 8 savaş uçağının yaşanan sel sonucunda zarar görmesi 'İsrail uçaklarını koruyamadı' yorumlarına neden oldu. Gazze'de çok sayıda Müslümanı şehit etmiş olabilecek uçakların yağan yağmurla birlikte gördükleri zarar İsrail'in acziyetini de gözler önüne serdi. 

SİYONİST İSRAİL'İN MADDİ ZARARI MİLYONLARCA ŞEKELLE İFADE EDİLDİ

Yağmur sonucunda İsrail rejiminin uçaklarından beşinde hafif, üçünde ağır hasar oluştuğu kaydedildi. İşgalci İsrail rejimi yerel basınına göre yağışlar sonrası uçaklarda oluşan maddi zarar milyonlarca şekelle ifade edildi.

Hatzor Havalimanı'nın dün itibarıyla yeniden operasyonel hale geldiği ifade edilirken zarar gören uçakların tümünün tamir edilmesi için çalışmalara başlanacağı da belirtildi. 

Siyonist İsrail rejimi altındaki topraklarda geçen haftaki aşırı yağışlar bazı bölgelerde sel ve su baskınlarına yol açmış, 6 kişi ölmüştü. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali