McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Şubat 2020, Salı 15:19 tarihinde eklendi. 1071 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trump'a Dua Eden Kabe İmamı'na 'Ödül'!

Suudi Kralı'ndan Trump'a dua eden Kabe İmamı'na 'ödül'!
Trump'a Dua Eden Kabe İmamı'na 'Ödül'!

2017 yılında, İslam Âlemi Birliği’nin düzenlemiş olduğu konferansa katılmak üzere New York’a giden Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanı Şeyh Dr. Abdurrahman es-Sudeysi, Suudi Arabistan'ın El-İhbariyye kanalına skandal bir açıklama yapmıştı.

Yaptığı açıklama sonrası yoğun tepki görmüş olan Sudeysi, "Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar" demişti.

Suudi Arabistan ve Amerika'nın dünyanın güvenliğin ve istikrarın merkezi olmasında öncelik ettiğini savunan Sudeysi, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Amerika Başkanı Donald Trump'a dua etmeyi de ihmal etmemişti.

Sudeysi, Suudi Arabistan kralı ve ABD başkanının insanlık için atacakları adımlarda başarılı olmalarını dilediğini ifade etmişti.

Ayrıca Sudeysi, 2018'de Kâbe'deki bir cuma hutbesinde, Muhammed bin Selman'ı "ilahî ilhamla desteklenen genç" şeklinde övmüştü.

"Sudeysi'nin görevi uzatıldı!"

Abdurrahman es-Sudeysi'nin "Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevî İşleri Genel İdarecisi" olarak görev süresi, Kral Selman tarafından 4 yıl daha uzatıldı. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali