McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Şubat 2020, Çarşamba 13:04 tarihinde eklendi. 803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Siyonist Rejim Esirlere İşkence Yapıyor

İstihbarat kurumu The Shin Bet tarafından yapılan işkencelerin aylarca sürdüğü belirtiliyor.
Siyonist Rejim Esirlere İşkence Yapıyor
İşgal altındaki Batı Şeria'da geçen ağustosta bir Yahudi'nin ölümüne sebep oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 Filistinliye aylarca işkence edildiği belirtildi.
 
Esirlerden Samer Armeed'in gözaltına alındıktan sonra aralıksız bir şekilde 36 saat boyunca dövüldüğü, böbrek yetmezliği geçirdiği, 11 kaburga kemiğinin kırıldığı aktarıldı. Hastaneye kaldırılan Arbeed'in sözde tedavisinin ardından tekrar Shin Bet'in gözetimine geri götürüldüğü belirtildi.
 
Aynı olayla ilgili olarak esir edilen Kasım Barghouti'nin ise evine yapılan baskında bir köpek tarafından genital bölgesinden ısırıldığı, bu sebeple hastaneye kaldırılan Barghouti'nin taburcu olduktan sonra siyonist teröristler tarafından yarasına vurularak işkence edildiği kaydedildi.
 
Bir diğer esir olan Valid Hanatşeh'ın da sorguda işkence gördüğü, 60 gün sonra çıkarıldığı mahkemede eşinin, kendisini tanımakta güçlük çektiği ifade edildi.
 
İşgal altındaki topraklarda İşkenceye Karşı Kamuoyu Komitesi isimli sivil toplum kurumunun Direktörü Rachel Stroumsa, bu iddiaların topladıkları verilerle paralel olduğunu vurgulayarak "çok güvenilir" olduğunu söyledi.
 
İşkenceye Karşı Kamuoyu Komitesi, 2001 yılından bu yana Shin Bet'e karşı bin 200'den fazla işkence şikâyeti yapıldığını ancak hiçbir dava açılamadığını kaydetti.
 
Shin Bet iddialara yanıt vermezken sorgulamalar sırasındaki uygulamalarının terör rejimini korumak adına savunuyor.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali