McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 05 Mart 2020, Perşembe 13:19 tarihinde eklendi. 2478 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdoğan, ‘Gülümseme’ Eleştirilerine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da milletvekilleriyle buluşmasında ‘gülme anı’na ilişkin yapılan eleştirilere sert çıktı.
Erdoğan, ‘Gülümseme’ Eleştirilerine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da milletvekilleriyle buluşmasında ‘gülme anı’na ilişkin yapılan eleştirilere sert çıktı. "Şeytani bir kampanya” diyen Erdoğan “Orada bir ironi var. Trump’la yaptığım bir görüşmeyi aktarıyorum. Her tarafı ironik olan bir görüşmeyi ortaya koymak için söylenen bir söz” dedi.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın kulis haberine göre, Erdoğan’a eski İstanbul milletvekilleri ile geçen hafta sonu düzenlenen toplantıdaki “gülme” videosu izletildi ve konu üzerinde tartışma yapıldı. Şehit haberlerinin ardından kamuoyunda tartışma yaratan videoyu izlerken sinirlendiği görülen Erdoğan, “Orada bir ironi var. Trump’la yaptığım bir görüşmeyi aktarıyorum. Her tarafı ironik olan bir görüşmeyi ortaya koymak için söylenen bir söz. Bu şeytani bir kampanya. Değerlerimizden uzak bu yaklaşımı hayretler içinde karşılıyorum” diyerek sitem etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali