McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Mart 2020, Çarşamba 12:53 tarihinde eklendi. 1087 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan İba’dan Zafer mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Türk milletinin istikbali söz konusu olduğunda neleri göz önüne alacağını anlatan zaferlerin başında 18 Mart’ın geldiğini dile getiren Başkan İba, “Çanakkale’yi yedi düvele dar eden ruhun halen diridir.Vatan söz konusu olduğunda milletimiz neleri başarabileceğini 18 Mart’ta tüm dünyaya göstermiştir.” Dedi.
Başkan İba’dan Zafer mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıldönümünde büyük bir gurur ve heyecanla idrak edildiğini kaydeden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “18 Mart Çanakkale Zaferi’ni ülke olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak diyoruz. Bu zafer vatanı söz konusu olduğunda milletimiz neleri başarabileceğini 18 Mart’ta tüm dünyaya göstermiştir.  Yurdumuzun üzerine hain planları olanların 18 Mart Zaferi’ni unutmaması gerekir.” Dedi. 

Türk milletinin silah ve teçhizat olarak kendisinden kat ve kat üstün olan düşmanlarına Çanakkale’yi dar ettiğini ifade eden Başkan İba, “105 yıl önce düşmanın çelik pençesi milletimizin inancı karşısında eriyip gitti. Geleceğimizin daha parlak olması için birlik ve dayanışma içinde, aynı kararlılıkla, istiklal ve istikbalimize sahip çıkmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü kutlu olsun.” Şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali