McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Mart 2020, Perşembe 13:21 tarihinde eklendi. 1200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yumurta almak için uzun kuyruk oluşturdular

Edirne Açık Cezaevi İnfaz Kurumu satış mağazasından taze günlük yumurta almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Yumurta almak için uzun kuyruk oluşturdular

Edirne Açık Cezaevi İnfaz Kurumu satış mağazasından taze günlük yumurta almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşlar Birbirleri Arasındaki Mesafeyi Korudu

Tarihi Bedesten Çarşısı dış dükkanlarda bulunan satış mağazasının önüne sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca vatandaşlar koronavirüs'e karşı birbirileri arasındaki mesafeyi koruyarak yumurta almak için sırada bekledi.

"Günlük Taze Yumurta Almak İçin Sıraya Girdim"

Sabah saatlerinden itibaren günlük taze yumurta almak için sıraya giren 75 yaşındaki Emekli İrfan Destere, virüsten dolayı evde stok yapmak için sıraya girdiğini belirtti. Destere; "Saat 8:30’dan beri burada yumurta için bekliyorum. Taze yumurta almak için arkadaşlarla bekliyorum. Koronavirüs için stok yapmak için bekliyorum. Buraya gelmemin sebebi burada günlük taze yumurta satılıyor." Dedi.

"Sabah Saat 9'dan Beri Sırada Bekliyorum"

Günlük taze yumurtayı torunlarına almak için beklediğini belirten Fikriye Güler, sabah saat 9'da kuyruğa girdiğini dile getirdi. Güler; "Taze olduğu için torunlarıma alıyorum. Cezaevinin yumurtalarına güveniyoruz. Saat 9:00’dan beri burada bekliyorum. Koronavirüs’e karşı önlem alıyoruz bizde. Özellikle hijyene dikkat ediyorum." İfadelerini kullandı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali