McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Mart 2020, Perşembe 13:19 tarihinde eklendi. 535 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Irkçılık virüsü' vakası Velopulos'tan, karantinadaki Şahin köyüne "Ankara'nın ajanları" nitelemesi

Türk ve İslam karşıtı ırkçı açıklamalarıyla gündeme gelmeyi adet haline getiren Yunanistan'ın faşist parti başkanı Velopulos koronavirüs dinlemedi, yine iğrenç yüzünü gösterdi. Kornavirüs ve karantina üzerinden yine Türk Azınlığa ve Türkiye'yi hedef aldı.
'Irkçılık virüsü' vakası Velopulos'tan, karantinadaki Şahin köyüne


Yunanistan'daki "ırkçılık virüsü" vakalarından olan aşırı sağcı Yunan Çözümü (Elliniki Lisi) Partisi Başkanı Kiriakos Velopulos, İskeçe dağlık bölgesindeki Türk Azınlık Belediyesi Mustafçova'ya bağlı Türk Azınlık köyü Şahin'in koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmasından sonra Şahinli soydaşlarımızı hedef gösteren alçakça bir tweet paylaştı.

Batı Trakya'daki Türk Azınlık varlığını bir türlü hazmedemeyen ve bu yüzden çılgına dönen ırkçı Velopulos, Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Şahin köyünün koronavirüs salgını nedeniyle karantinaya alınması haberinden kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımda, Şahin’de Ankara’nın casuslarının yaşadığını iddia etti.

Türk Azınlığın asimilasyon politikalarına karşı verdiği yiğitçe Türklük mücadelesi yüzünden kuduran Velopulos, karantinayı fırsat bilerek Twitter hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Şahin Karantina’da!!! Orada, Türkiye’ye girip çıkan Ankara’nın casusları yaşıyor! Bir de Erdoğan’ın Türkiye’sinde olanları düşünün!”
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali