McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 05 Nisan 2020, Pazar 13:34 tarihinde eklendi. 640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yunanistan'daki El. Venizelos gemisinde Kovid-19 testi negatif çıkanların tahliyesi tamamlandı

Yolcu ve mürettebatında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesi sebebiyle Yunanistan'ın Pire Limanı'nda karantinaya alınan "El. Venizelos" isimli kruvaziyerde, Kovid-19 testi negatif çıkan yolcu ve mürettebatın tahliyesi tamamlandı.
Yunanistan'daki El. Venizelos gemisinde Kovid-19 testi negatif çıkanların tahliyesi tamamlandı

Yolcu ve mürettebatında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesi sebebiyle Yunanistan'ın Pire Limanı'nda karantinaya alınan "El. Venizelos" isimli kruvaziyerde, Kovid-19 testi negatif çıkan yolcu ve mürettebatın tahliyesi tamamlandı.

Ulusal basında çıkan haberlerde, test sonucu negatif çıkan yolcu ve mürettebatın gemiden tahliye edildiği ve 14 gün boyunca önlem amacıyla Atina'daki 5 ayrı otelde karantinada tutulacakları belirtildi.

Testi pozitif çıkan 119 kişinin tedavilerinin ise gemide yapılacağı belirtilen haberlerde, bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, dün yaptığı açıklamada, testi pozitif çıkan yolcu ve mürettebatın arasında 65 Türk vatandaşının da bulunduğunu belirtmişti.

Kaynak: AA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali