McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Haziran 2020, Perşembe 20:36 tarihinde eklendi. 2813 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Adayım’

CHP'nin 2018'deki Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde yine aday olmayı düşündüğünü açıkladı.
‘Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Adayım’ Türkiye'de bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimi 3 yıl sonra olacak. Ancak bu görev için ismi geçen adaylar daha şimdiden aday olacaklarını açıklıyor. O isimlerden biri de bir önceki seçimde Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kaybeden CHP'nin adayı Muharrem İnce.


"ELBETTE DÜŞÜNÜYORUM"

İnce, gazeteci Ece İçmez'in yönelttiği "Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Elbette düşünüyorum. Seçime 50 gün kala adaylığı açıklanmış birisi olarak 50 günde Türkiye'deki siyasi atmosferi değiştirdik, iktidarın kaybedebileceği inancını yeşerttik. 40 yıl aradan sonra yüzde 30 bandını aştık.


"BU BÖYLE YARIM KALMAYACAK' DEMİŞTİK"

İlk seçimde başaramadık ama 'bu böyle yarım kalmayacak' demiştik, iddiamıza, o iddiamızın gerektirdiği çalışmalara devam ediyoruz. Üretimi, üreticiyi, tarımı destekleyen, sosyal belediyecilik kapsamında ön safhalarda yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin birçok projesi dayanışma ruhu ile devam ediyor."

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali