McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Haziran 2020, Çarşamba 18:24 tarihinde eklendi. 1599 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Üniversitesinin de bulunduğu 17 üniversite için rektör adaylığı başvuruları başladı

Aralarında Trakya Üniversitesinin de bulunduğu 17 üniversite için rektör adaylığı başvuruları başladı
Trakya Üniversitesinin de bulunduğu 17 üniversite için rektör adaylığı başvuruları başladı

Yükseköğretim Kurulu, aralarında Trakya Üniversitesinin de bulunduğu 17 üniversite için rektör adaylığı başvurularının başladığını açıkladı. Rektör adaylığı başvuruları 8 Temmuz mesai bitimine kadar alınacak.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde rektör adayları için belirlenmiş olan şartları taşıyan adaylar, 08/07/2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar başvuruda bulunabilecekler. Başvurular bizzat veya posta ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına yapılabileceği gibi, elektronik posta yoluyla da yapılabilecek.

Rektör ataması yapılacak üniversiteler şu şekilde: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali