McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Temmuz 2020, Cumartesi 19:29 tarihinde eklendi. 1269 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Deva Partisinin Edirne Kurucu İl Başkanlığına sürpriz isim atandı

Türkiye de büyük bir hızla teşkilatlanmaya devam eden Deva Partisi’nin Edirne Kurucu İl Başkanlığı görevine AK Parti Edirne Merkez İlçe Eski Başkanı Kerem Arda atandi.
Deva Partisinin Edirne Kurucu İl Başkanlığına sürpriz isim atandı Türkiye’de ilk defa dijital ortamda açılışı yapılan Genel Merkez binasının açılış töreninde konuşan Genel Başkan Babacan: “Biz 81 ilin gücünü arkamıza alarak yola çıktık.
İnanıyorum ki, bu binanın ışıkları hiç sönmeyecek. Biz burada çalışıyor olacağız. Adaletin, özgürlüğün, eşitliğin, umudun, Demokrasi ve Atılımın Merkezi, tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

Türkiye de büyük bir hızla teşkilatlanmaya devam eden Deva Partisi’nin Edirne Kurucu İl Başkanlığı görevine AK Parti Edirne Merkez İlçe Eski Başkanı Kerem Arda atandi.

Deva partisi resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada: “

DEVA Partisi Edirne Kurucu İl Başkanı Kerem Arda’yı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz için ve ülkemiz için hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

 

Konuyla iilgili açıklama yapan Genç siyasetçi Kerem Arda: ” Değerli büyüklerim,Kıymetli arkadaşlarım,Saygıdeğer Edirneliler..

Almış olduğum siyasi bir kararı sizlerle paylaşma gereği duyuyorum.
Büyük çoğunluğunuzun takip ettiği ve bildiği üzere 2011 yılında başladığım siyasi hayatıma Ekim 2017’de kendi isteğim ile ara vermiş , işlerime ve akademik çalışmalarıma yoğunlaşmıştım.

Son bir aydır yaşanan gelişmeler ve görüşmeler sonucunda bu akşam itibariyle Sayın Ali Babacan ile görüşmüş ve kendisinin öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA PARTİSİ)
Edirne Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
Siyasete başladığım günden bugüne kadar üzerimde önemli emekleri olan gönlü geniş arkadaşlarla, hiç bir menfaat beklemeden yardımıma koşan mahalle başkan ve yönetimleriyle, pırıl pırıl gençlerle, fedakar kadınlarımızla çalışma imkanı buldum ve her zaman onlarla çalışmaktan onur ve mutluluk duydum.
Bu süre zarfında kimseye karşı olumsuz bir düşüncem ve kırgınlığım olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.
Benim için her zaman nezaket ve dostluklar siyasi görüşlerden daha önemli oldu.

Aramıza ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YADA DANIŞMAN GİRMEYECEK”

Yarın itibariyle Demokrasi ve Atılım Partisi’nde siyasi çalışmalarıma başlayarak aynı eskiden olduğu gibi sizleri dinleyecek, telefonlarınıza dönecek, sizlerle dertlenecek, sizin sevinçlerinize ortak olmaya çalışacağım.
Bu yeni dönemde de aynı görev yaptığım yıllarda olduğu gibi, sizlerle aramıza “özel kalem müdürü” veya “danışman” gibi aracılar girmeyecek giremeyecektir.

Ortak değerlerimize saygılı olan, toplumun her kesimi ile konuşabilen, terörün her türlüsü ile arasına mesafe koyan ve siyaset vasıtası ile memleketine hizmet etmek isteyen herkese, partisi ve görüşü ne olursa olsun telefonumuz da ,kapımız da, gönlümüz de açık olacaktır. Davet edildiğimiz her yere gidecek, herkesi davet edecek, yeniden mahallelerde, caddelerde, kıraathanelerde, ev ziyaretlerinde buluşacağız.

Birlikte yaşadığımız tüm kesimlerin ortak geleceğini inşa etmek adına atılmış bu adımda, “Edirne İl Kurucu Heyetimiz” ile birlikte, arzu eden tüm hemşehrilerimizle çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağız.
Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.”dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali