McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Temmuz 2020, Cumartesi 18:10 tarihinde eklendi. 1323 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Süloğlu İlçe Başkanlığına Veli Çolak atandı

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi öncesinde değişim yaşandığı ilçelerden biri olan Süloğlu’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Veli Çolak atandı.
AK Parti Süloğlu İlçe Başkanlığına Veli Çolak atandı

Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile birlikte mazbatasını almak üzere Ankara’ya giden AK Parti Süloğlu İlçe Başkanı Veli Çolak mazbatasını AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden aldı.
Atama sonra yazılı açıklamada bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, göreve geldiklerinden bugüne kadar 8 ay içerisinde 6 sefer Süloğlu’na gittiklerini ve ziyaretlerinde hem teşkilat çalışmaları yaptıklarını hem de ilçe sakinleri ile sürekli iletişimde olduklarını belirtti.

“AK Parti, milletin partisidir"

Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Başkan İba, yaptıkları görüşmelerde kongre öncesinde Süloğlu ilçesinde yenilenme kararı aldıklarını söyleyerek şunları kaydetti;
“AK Parti, milletin partisidir. Milletimizin bize emanet ettiği davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız. Bu bağlamda partimiz için çalışan ve emek veren Başkanımız Serkan Çomak’a teşekkür ederim. İnşallah yine bir ve beraber olarak bu kutlu davada çalışacağız.” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali