McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Temmuz 2020, Cuma 17:25 tarihinde eklendi. 1065 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Er Meydanı hazır

659. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapılıp yapılmayacağı konusunda Bilim Kurulu’nun kararı beklenirken, Kırkpınar Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı’nda normal zamandaki gibi tüm çalışmalar devam ediyor
Er Meydanı hazır

.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen 659. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapılıp yapılmayacağı, Bilim Kurulu’nun vereceği karar sonrasında netlik kazanacak. Tüm güreş camiasının odaklandığı kararın ne şekilde olacağı merak edilirken, Edirne Belediyesi, Kırkpınar Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı’nda normal zamandaki gibi gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirdi. Er Meydanı’ndaki çimler belirli periyotlarla sulanıyor, biçilerek gübreleme çalışması yapılıyor.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde son sözün Bilim Kurulu’nda olduğunu hatırlatan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bilim Kurulu olumlu karar verirse sahamız hazır, güreşler önceki yıllarda olduğu gibi o mükemmel çayırda yapılacak. Olumsuz bir karar çıkarsa da güreş alanının bakımını yine yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali