McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Temmuz 2020, Cumartesi 13:01 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

18 YILLIK HASRET BİTTİ EDİRNESPOR 3’ÜNCÜ LİG’DE

Birçok yıldız ismi kadrosuna katarak Bölgesel Amatör Lig’in en başarılı takımını oluşturan ve sezon boyunca ‘şampiyonluk’ hedefiyle yoluna devam eden Edirne Belediyesi Edirnespor, Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı kararın ardından 3. Lig’e yükseldi.
18 YILLIK HASRET BİTTİ EDİRNESPOR 3’ÜNCÜ LİG’DE

Edirnelilerin yıllardır özlediği şampiyonluk hasretini sonlandırmak için 2019-2020 sezonuna ‘Bismillah’ diyerek başlayan Edirne Belediyesi Edirnespor yöneticileri ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da destekleriyle birçok yıldız ismi kadrosuna katarak lig için güçlü bir kadro oluşturdu.

Edirnespor’un şampiyonluğunu ‘Edirne davası’ olarak gören Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor Başkanı Savaş Üner ve Edirne Belediyesi Edirnespor Teknik Heyetiyle birlikte futbolcular, geçen sene yaşanan şansızlığı yaşamamak ve yarım kalan şampiyonluk yolculuğunu tamamlamak için ilk karşılaşmadan itibaren liderlik yolunda koşmaya devam etti.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele veren Edirne Belediyesi Edirnespor, son maçında mağlup olarak liderin 1 puan gerisine düştü. Korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla grup liderlerinin bir üst lige yükselmesi kararı alınmış ve Edirnespor’un üçüncü lig hayalleri yıkılmıştı. Ancak yöneticiler kulübün hakkını sonuna kadar aradı ve nihayet 18 yıllık hasret bitti ve Edirnespor 3.lige yükselmeyi başardı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali