McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 28 Temmuz 2020, Salı 18:11 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 81 İLİN TEK KADIN İL BAŞKANI BELGİN İBA İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ili temsilen partisinin tek kadın il başkanı olan Edirne İl Başkanı Belgin İba ile videokonferans yöntemiyle görüştü.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 81 İLİN TEK KADIN İL BAŞKANI BELGİN İBA İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nce videokonferans aracılığıyla düzenlenen ve 81 ilin parti teşkilatıyla bayramlaşma programında bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmanın ardından 81 ili temsilen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile görüştü. Başkan İba’da Edirne’de yapılan çalışmalar, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler ve kentin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne’nin her yönüyle tarih kokan bir şehir olduğunu belirterek, “İstanbul’un fethinin adeta başlangıç noktası olan Edirne bizler için çok çok anlamlı ve çok manidar bir şehir. Serhat şehri olmanın ötesinde Edirne her yönüyle tarih kokan bir şehir. Bütün mesele Edirne’yi inşallah AK Parti’mizin adeta bir kalesi haline getirmek. Bunun için daha da çok çalışacağız. Bu konuda Trakya’da özellikle son attığımız adımlarla gerek ayçiçeğinde gerek hububatta verimliliğini daha da artıracağız. KDV İndirimleriyle attığımız adımlarla ülke genelinde çok büyük bir rahatlama meydana geldi. Bu anlamda projelerimizi çok daha farklı bir şekilde devam ettireceğiz. Edirne’mizi önemsiyoruz. Trakya bölgesine ziyaretlerimizi programlıyoruz. Süratle Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’ni ziyaret etmek suretiyle sizlerle bir arada bulunacağız.” Dedi.

“Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ise yaptığı açıklamada; “Öncelikle Cenab-ı Hakka sonsuz şükürler olsun ki, ortak sevincimiz olan bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. Bu mübarek günlerin maneviyatı vesilesiyle Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen bu sıkıntılı günlerin geride kalmasını, aziz milletimizin, tüm Müslümanların refaha kavuşturmasını diliyorum. Hepimizin ortak duası olarak Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin inşallah.” İfadelerini kullandı.

Ayasofya’nın açılmasında liderlik ettiği için Türkiye ve İslam alemi adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Başkan İba;“Bir milletin rüyası ve duası Ayasofya’daki iradenize hem milletimiz adına hem de Hemşehrimiz Edirneli Fatih’in vasiyetinin yerine gelmesi adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhu şad olmuştur.” Dedi.

“Türkiye, dünyaya örnek gösterilen koronavirüs mücadelesi verdi”

Tüm Türkiye olarak koronavirüs salgınına karşı zor bir savaş yürütüldüğünün altını çizen Başkan İba, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile hızlıca kararlar alınıp doğru adımlar atılarak virüse karşı dünyaya örnek gösterilen bir mücadele verildiğini söyledi.

Sağlık altyapısı, hükümetin almış olduğu tedbirler ve toplumun bilgilendirilmesi sayesinde virüsün yayılma hızının azalmış olduğunu söyleyen Başkan İb; “Rabbim, bu süreçte görev alan tüm çalışanlara güç ve kuvvet versin. İnşallah sizlerin liderliğinde devlet-millet el birliği ile bu salgını atlatacağız.” Şeklinde konuştu.

“Çiftçilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum”

Başkan İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çiftçiler ve bölge halkı adına teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde Edirne’de başlattıkları “Gönül Seferberliği” kapsamında merkezdeki bütün köyleri ve ilçeleri ziyaret ettiklerini ifade eden İba, bölge sakinleri, toprakları alın teriyle bereketlendiren çiftçiler ile bir araya geldiklerini belirtti.

“Edirne’mize, ülkemize ve AK davamıza hizmet etmekten büyük onur ve şeref duyuyorum”

Bölgede en çok yetiştirilen Ayçiçeği ve hububat desteklerinin çiftçinin yüzünü güldürdüğünü söyleyen İba; “Milletimiz her zamanki ferasetiyle yapılan hizmeti görüyor ve sizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Ben de sizin liderliğinizde, teşkilatlarıyla birlikte kurulduğu günden bugüne devamlı olarak büyüyen, dünyada üye sayısı olarak birinciliği göğüsleyen bir partinin Kadın il başkanı olarak Edirne’mize, ülkemize ve AK davamıza hizmet etmekten büyük onur ve şeref duyuyorum.” Dedi.

Başkan İba konuşmasını şu şekilde sonlandırdı,

“Böylesine bir salgın sürecinde dahil, teşkilatlarınızı yalnız bırakmayıp imkanlar dahilinde bizlerle bir araya gelip, illerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri ürettiğiniz için, size değerli tüm dava arkadaşlarım ve AK Partimizin 81 il başkanı adına teşekkürlerimi arz ederim. Ömrümüzün en güzel yıllarını sizin mücadelenizin tam ortasına denk getiren Rabbime şükürler olsun.” İfadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba’ya yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne’yi ziyaret edeceklerini belirtti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali