McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Ağustos 2020, Pazar 15:03 tarihinde eklendi. 2246 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Gelsinler siyaseti burada yapsınlar"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e partiye geri dön çağrısını değerlendiren MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 'evine geri dön' çağrısını olumlu bulduğunu dile getirdi. Tercan; "Başkanımız Devlet Bahçeli'nin, Meral Akşener'le ilgili olarak yaptığı 'evine geri dön' çağrısını olumlu karşılıyoruz. Çünkü hepsi Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, İYİ Parti’yi kurmuşlardır." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e partiye geri dön çağrısını değerlendiren MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 'evine geri dön' çağrısını olumlu bulduğunu dile getirdi. Tercan; "Başkanımız Devlet Bahçeli'nin, Meral Akşener'le ilgili olarak yaptığı 'evine geri dön' çağrısını olumlu karşılıyoruz. Çünkü hepsi Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, İYİ Parti’yi kurmuşlardır. İYİ Parti’ye giden arkadaşlarımızın hepsi Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatımızda el ele, gönül gönüle, sırt sırta vererek mücadele ettiğimiz insanlardır. İYİ Parti’ye giden değerli kardeşlerimizi, bende Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı’na davet ediyorum." Dedi.

"Sırt sırta vererek mücadele ettiğimiz insanlardır"

MHP'den İYİ Parti'ye geçiş yapan siyasilere seslenen İl Başkanı Tercan, MHP'yi iyi yerlere getirmek için sırt sırta çalıştıklarını, İYİ Parti'de olan siyasilerin 'evlerine dönmeleri' gerektiğini dile getirdi. İl Başkanı Zakir Tercan; "İYİ Parti’ye giden arkadaşlarımızın hepsi Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatımızda el ele, gönül gönüle, sırt sırta vererek mücadele ettiğimiz insanlardır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Edirne’de başarılı olabilmesi içinde şanı büyük mücadele ettiğimiz bir gerçektir. Onun için benden buradan sizlerin vasıtasıyla İYİ Parti’ye giden değerli kardeşlerimizi, bende Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı’na davet ediyorum. Onlar bizim arkadaşımız, ülküdaşımız kanımız, canımızdır. Biz zaman içerisinde MHP’nin çıtasını yükseltmek için, MHP’ye ivme kazandırmak için, Edirne’den MHP’yi güzel yerlere getirmek için hep birlikte çalıştık. Onun için bu arkadaşların, değerli kardeşlerimizin bir an evvel Milliyetçi Hareket Partisi’ne gelmelerini, baba ocağına dönmelerini biz çok arzu ediyoruz." İfadelerini kullandı.

"Genel başkanımızın davetine canı gönülden katılıyorum"

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin çağrısını İYİ Partili kurmayların dikkate alması gerektiğini söyleyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan; "Genel başkanımızın davetini inşallah İYİ Parti’nin kurmayları iyi düşünür. İyi karar verir ve evlerine dönerler. Döndükleri zamanda tabi ki güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olacak. 2023’te hep birlikte MHP’nin çatısı altında seçimlere gidersek, Milliyetçi Hareket Partisi iyi bir patlama yapar ve iktidara gelir. Onun için bende MHP Edirne İl başkanı olarak genel başkanımızın davetine canı gönülden katılıyorum, destekliyorum. Biz de Edirne’de bulunan, bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi’nden kopup giden arkadaşlarımız, bizim arkadaşımızdır. Baba ocağına davet ediyorum. Buyursun gelsinler, siyaseti burada yapsınlar diyorum." Şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali