McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Ağustos 2020, Cuma 15:31 tarihinde eklendi. 849 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karamollaoğlu’ndan Abdullah Gül Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Millet İttifakı adayı olacağına dair iddialara ilişkin, “Bunlar suni gündemlerdir” dedi.
Karamollaoğlu’ndan Abdullah Gül Açıklaması

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne henüz uzun bir süre olmasına rağmen, gündemi sürekli seçimlerle meşgul eden muhalefetin, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü aday göstermek istediği ortaya çıkmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gül’ün adaylığını istediği belirtilmiş ve bu durum da huzursuzluğa neden olmuştu.
Kılıçdaroğlu da yaptığı açıklamada, “Gül’ün adaylığından neden korkuyorlar?” diyerek, eski cumhurbaşkanının adaylığını istediğini gözler önüne sermişti.

Karamollaoğlu’na soruldu
Abdullah Gül'ün adaylığına ilişkin bir açıklama da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi. FOX TV’nin canlı yayınında konuşan Karamollaoğlu, çok konuşulacak açıklamalar yaptı..

Gündeme dair soruları cevaplayan Karamollaoğlu, Abdullah Gül’ün adaylığına ilişkin de açıklama yaptı.

"Fol yok yumurta yok"
“Daha ortada fol yok, yumurta yok.” diye söze başlayan Saadet Partisi lideri, seçim kararı alınmadan, adaylığın konuşulmaması gerektiğini söyledi.

“Bunlar suni gündemler”
“Bunlar suni gündemlerdir. Yeri gelir bir partinin genel başkanlığını yapan biri elbette aday olabilir, yeri gelir geçmiş Cumhurbaşkanları aday olabilir” ifadelerini kullanan Saadet Partisi lideri, seçim zamanının şartlarına göre adayların belirleneceğini söyledi.

Abdullah Gül kararı müttefikleri tarafından kabul görmeyen Kılıçdaroğlu'nun şimdiki adımı merak konusu oldu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali