McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Ağustos 2020, Pazartesi 13:10 tarihinde eklendi. 1425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EBA Destek Noktaları oluşturuldu

Uzunköprü Ergene İlkokulu, uzaktan eğitim çalışmalarının daha verimli yürütülmesi amacıyla, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için EBA Destek Noktası oluşturdu.
EBA Destek Noktaları oluşturuldu

Okullar koronavirüs salgınının devam etmesi nedeniyle 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle başlayıp, 21 Eylül’de yüz yüze eğitime geçmeyi hedefliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz günlerde öğretmenlerin ve öğrencilerin faydalanabileceği EBA Destek Noktaları oluşturulacağını söylemişti.

Bunun üzerine Edirne’deki okullar harekete geçti. Uzunköprü Ergene İlkokulu, teknik donanıma ihtiyacı olan öğretmen ve öğrenciler için EBA Destek Noktası oluşturdu. Evinde internet ve bilgisayar olmayan öğrenciler gelip okulda bu destek noktasında eğitimlerini görecek ve derslerinden geri kalmayacak. Kurulan destek noktası sayesinde EBA’ya erişim imkanı olmayan Edirneli öğrencilerin uzaktan eğitim faaliyetlerini sorunsuz şekilde halledebilmesi sağlanmış olacak.

Nasıl tedbirler alınıyor?

Öğrencilerin ilk olarak kapıda ateşleri ölçülecek ve dezenfekte edilip destek noktasına alınacak. Öğrencilerden kendi kulaklıklarını getirmeleri istenecek. Sosyal mesafeye uygun hazırlanan masalarda öğrenciler hijyen ve maske kuralına dikkat ederek derslerini dinleyebilecekler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali