McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Ekim 2020, Cuma 16:20 tarihinde eklendi. 3071 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Azerbaycan’a destek konvoyu düzenlendi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından eş zamanlı olarak Ermenistan'ın saldırıları karşısında Azerbaycan'a destek olmak ve moral vermek amacıyla konvoy düzenledi. Oluşturulan konvoya katılan Edirneli vatandaşlar da yapılan saldırıyı kına
Azerbaycan’a destek konvoyu düzenlendi

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki göstermek için bir araya gelen İHH İnsani Yardım Vakfı üyeleri Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi önünden Selimiye Meydanı’na kadar şehir turu yaptı. Destek konvoyuna katılan Edirneli vatandaşlar da araçlarının arkasına kardeş ülke Azerbaycan ve Türk bayrakları asarak gönüllerinin bir olduğunu gösterdi.

“Azerbaycan’a yapılan saldırı aynı zamanda Türkiye’ye yapılmış saldırıdır”

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen destek konvoyuna AK Parti Edirne Gençlik Kolları da katıldı. Yapılan saldırının yalnızca Azerbaycan’a değil, Türkiye’ye yapılmış bir saldırı olduğunu söyleyen AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz; “Tek millet iki devlet anlayışımızla, canımızla, kanımızla ve tüm varlığımızla can Azerbaycan’ımızın yanındayız. Duamız ve desteğimiz her zaman devam edecek. Her zaman olduğu gibi tüm kalbimizle ‘Var Olsun Can Azerbaycan’ diyoruz" şeklinde konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali