McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 29 Kasım 2020, Pazar 19:05 tarihinde eklendi. 1841 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Heyeti, Keşan'a yapılan yenilikleri yerinde inceledi

Keşan'da düzenlenen Engelliler Günü törenine katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve yönetim kurulu üyeleri törenin ardından İlçe Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
AK Parti Heyeti, Keşan'a yapılan yenilikleri yerinde inceledi

"Keşan’ımıza Devlet Tiyatroları gelecek"

Keşan Belediyesi tarafından günümüz teknolojisine uygun hale getirilerek gençleri kültür ve sanat ile buluşturma imkanının ortaya çıktığını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan'a devlet tiyatrolarının geleceğinin müjdesini verirken, Kütüphane ile Kültür ve Sanat Merkezi'nin hayırlı olmasını diledi.

Keşan'ın AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıktan sonra birçok yenilik ve gelişime imza attığını vurgulayan İl Başkanı İba, ilçenin Edirne merkeze de örnek olmasını temenni ettiklerini aktardı.

"Kültür Sanat Merkezimiz Keşan'da Bir Yıldız Gibi Parlayacak"

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kültür Sanat Merkezi'nin Keşan'ın bir yıldız gibi parlayacağını belirterek yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi.

"Keşan’a yakışan cadde ve sokaklar üretmek adına çalışmalar sürüyor"

Keşan Sakin ve İspat Sokak'ta yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Esnafın ve vatandaşların isteği doğrultusunda öğrencilere de daha güvenli ortam sunmak adına Keşan Belediyesi tarafından cadde ve sokakların tek tek yenilendiğini belirten AK Parti İl Başkanı İba, Keşan'da yenilenmedik cadde ve sokak kalmayacağını duyurarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti teşkilatı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

"Bu zorlu süreci Devlet-Millet el birliği ile aşacağız"

Keşan'da kurulan Perşembe pazarını ziyaret ederek esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve heyeti Kovid-19 kurallarına uyumu hatırlattı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyumun büyük önem taşıdığını belirten Başkanı İba, bu zorlu sürecin devlet-millet el ele vererek aşılacağını vurguladı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan Belediyesi tarafından “At Arabaları Dönüşüyor” projesi kapsamında at arabalarının yerini alacak olan motorlu yük taşıma (Triportör) araçlarını yerinde inceledi.

"At arabasını getirene motorlu yük taşıma aracı verilecek"

Yakın zamanda hayata geçirilecek olan at arabalarının küçük motorlu araçlara dönüşümü projesi kapsamında at arabalarının yerini alacak olan triportörleri inceleyen AK Parti Heyeti; son olarak Erikli yolu üzerinde oluşturulan Yöresel Ürünler Pazarında incelemelerde bulundu.

Yöresel ürünler pazarı hakkında bilgi veren Mustafa Helvacıoğlu: “Göreve geldiğimiz gibi oluşturduğumuz ve büyük bir ilgi gören İzzeti İkram pazarımız ve kadınlarımızın üretimlerini sergileyecekleri yerini Keşan’a yakışacak şekilde hazırlıyoruz. Tüm Keşan’ımız için üretmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

Kadınlar için yapılan yatırım ve projelerin her zaman arkasında olduklarını ve devletin de bu konuda büyük destek sağladığını vurgulayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, üretici kadınlar adına yapılacak her çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali