McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Ocak 2021, Perşembe 01:08 tarihinde eklendi. 1070 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne ve ilçelerde hayatlarını kaybeden gazeteciler için kitap bastırılacak

Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Edirne ve ilçelerde hayatlarını kaybeden gazeteciler için kitap bastıracak
Edirne ve ilçelerde hayatlarını kaybeden gazeteciler için kitap bastırılacak

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Başkan Yardımcısı Gökhan Tuzladan yaptığı yazılı açıklama ile Edirne merkez ve ilçelerinde hayatlarını kaybeden gazetecilerin isimlerini geleceğe taşımak için Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi olarak bir çalışma başlattıklarını belirtti.

 

 

      Tuzladan, “Edirne merkez ve ilçelerinde hayatlarını kaybeden tüm gazeteci arkadaşlarımızın bilgilerine ve fotoğraflarına ulaşmak için çalışmalara başladık. Bu konuda şubemize ulaşmak isteyen vefat etmiş gazetecilerin ailelerinin Şube Başkanımız Erdoğan Demir’in 0 535 864 74 56, Genel Sekreterimiz Ahmet Topaç’ın 0 532 283 87 09 ve Şube Saymanımız Mustafa Yaraşır’ın 0 532 382 43 01 numaralı telefonlarına ulaşarak, bilgi ve fotoğraflarını iletmelerini bekliyoruz.

 

 

Çalışmaların tamamlanmasından sonra toplanan verilerden bir kitap bastırarak hayatını kaybeden gazetecilerin isimlerini yaşatmayı hedefliyoruz. Bizler hayatlarını kaybeden gazeteci arkadaşlarımızı,büyüklerimizi unutmadık unutmayacağız. Onlardan çok şey öğrendik. Onlar yaşadığımız şehri,ilçeyi,beldeyi, köyü tüm dünyaya tanıttılar. O dönemin teknik imkanlarıyla bunları başaran meslektaşlarımızı saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Mekanları cennet olsun.”dedi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali