McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Mart 2021, Perşembe 11:35 tarihinde eklendi. 2175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAYAT KURTARICILARIN KİMLİKLERİ YENİLENDİ

Edirne Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, yerinde hizmet çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ekipleri, kentteki ambulans komuta kontrol merkezi personelinin kimlik yenileme işlemlerini çalışma alanlarında gerçekleştirdi. Sağlık çalışanlarının Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirten İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Meltem Bal, bu vesileyle hayat kurtarıcılar olan Acil Tıp Teknisyenlerinin haftasını kutladı.
HAYAT KURTARICILARIN KİMLİKLERİ YENİLENDİ

Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi personellerinin kimlik yenileme işlemlerinin tamamlanmasının ardından çalışmalarını sürdüren Edirne Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personeli, il ambulans komuta kontrol merkezi başhekimliğine giderek yerinde hizmet verdi.

Kovid-19 salgınıyla mücadelenin başkahramanlarından olan ve gecesini gündüzüne katarak hayat kurtarma yolculuğuna çıkan acil tıp teknisyenleri ve paramediklerin Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı yenileme işlemi il ambulans komuta kontrol merkezinde gerçekleştirildi.

“Sağlık çalışanlarının taleplerini karşılıksız bırakmadık”

Sağlık çalışanlarından gelen talep doğrultusunda İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Yıldırım ile görüşme yaptıklarını ve bu kapsamda çalışma başlattıklarını söyleyen Edirne Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Meltem Bal, Kovid-19 salgın sürecinde fırsat bulup işlem yaptıramayanların listesini aldıklarını ve bu süreçte bir nebze de olsa destek olmak istediklerini aktardı.

“Yerinde hizmet bize moral oldu”

Kovid-19 salgın sürecinde daha yoğun çalıştıklarını aktaran ambulans şoförü Pelin Taşkın, yapılan hizmetin kendilerine moral olduğunu ifade etti.

Yoğunluktan dolayı bazı işlemleri yaptırmak için fırsat bulup merkeze gidemediklerini ve taleplerinin karşılıksız kalmamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Taşkın, bu çalışmada emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Eğitim Merkezi toplantı salonunda kimlik yenileme başvuruları kabul edilen ve parmak izi alınan sağlık çalışanları, işlemlerin tamamlanmasının ardından nöbet noktalarına döndü.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : sağlık kimlik
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali