McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Mart 2021, Cuma 13:45 tarihinde eklendi. 1023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsrail Bayraklı Gemi Vuruldu

İsrail bayrağı taşıyan bir gemi, Umman Denizi'nde füze saldırısına uğradı.
İsrail Bayraklı Gemi Vuruldu

İşgalci Siyonist Rejim İsrail’e ait Kanal 12 televizyonu, Umman Körfezi’nde Siyonist Rejim İsrail’e ait yük gemisinin İran tarafından füze ile hedef alındığını açıkladı.

Kanal 12, geminin İsrailli bir işadamına ait olduğunu ve Hindistan'dan Tanzanya'ya doğru yol aldığını bildirirken, gemide hasar meydana geldiğini öne sürdü.

Kanal, olayın İsrailli güvenlik yetkililerine ve şirket sahiplerine bildirildiğini, gemide meydana gelen hasarın değerlendirildikten sonra yoluna devam edeceğini aktardı.

Haber, Siyonist Rejim İsrailli güvenlik yetkililerine dayandırılırken, İran’dan henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.


İsrail, İran’ı daha öncede suçlamıştı

Siyonist Rejim İsrail Savaş Bakanı Benny Gantz, Şubat ayında İsrail’e at bir kargo gemisine yine Umman Körfezi’nde gerçekleşen saldırıdan dolayı İran’ı suçlamış ve Tahran yönetiminin gemiyi hedef aldığını iddia etmişti.

İran Dışişleri Bakanlığı’ndan söz konusu iddialara ilişkin yapılan açıklamada ise, İsrail’in bilerek İran’ı hedef göstermeye çalıştığı belirtilmiş ve iddialar yalanlanmıştı.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali