McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Nisan 2021, Cumartesi 10:33 tarihinde eklendi. 2130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehmet Geçmiş yeniden başkanlığa seçildi

Edirne İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantıları başladı. Toplantıda, meclis başkanlığı, meclis 1 ve 2’inci başkan vekilliği ve kâtip üyeliklerin seçimi de yapıldı. Kullanılan 28 oyun 17'sini alan mevcut başkan Mehmet Geçmiş 3 yıllığına yeniden göreve seçildi.
Mehmet Geçmiş yeniden başkanlığa seçildi

İl Özel İdare’nin 253 köy 9 ilçedeki tüm yatırımları meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalışarak planlayacaklarını aktaran İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Genel Sekreter Vekilliği görevine atanan Yusuf Güler ile birlikte güzel işlere imza atmanın onur ve şerefini yaşayacaklarını söyledi.

“Çalışmalarımızı ekip ruhu içerisinde sürdüreceğiz”

İl Genel Meclisi Nisan ayının ilk toplantısına katılan Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Yusuf Güler, kentin sahip olduğu kimlik ve dokunun çok büyük olduğunu belirterek görevini ekip ruhu içerisinde karşılıklı diyaloglar halinde yürüteceğini ifade etti.

 “Amacım kuruma pozitif katkılar sağlamak”

Edirne’nin turizmiyle, tarımıyla ve sanayisiyle her alanda parlayan bir yıldız olduğunu belirten Güler;  “Amacım kuruma pozitif katkılar sağlamak. Devraldığımız yerden bir adım ileriye götürmek. Ekip ruhu içerisinde, iletişim halinde olarak İl Özel İdaremizin kaynaklarını amaçları doğrultusunda harcayarak tüm köysel ve kentsel çalışmaları yürütmeyi hedefliyoruz. Üst yapı yatırımlarını en optimal, en şeffaf, hesap verilebilir şekilde yapmak için görevimizi anlımızın akıyla sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Edirne’nin çözülmesi gereken problemlerinin olduğunu belirten Güler, hep birlikte karşılıklı iletişim halinde daha müreffeh günlere erişmeyi diledi.

Mehmet Geçmiş yeniden başkan

Toplantıda, meclis başkanlığı, meclis 1 ve 2’inci başkan vekilliği ve kâtip üyeliklerin seçimi de yapıldı. İl Genel Meclis Başkanı seçilen Mehmet Geçmiş 17 oy alırken, AK Parti grubu adına aday olan Nedret Akbulut 11 oy aldı. Kullanılan 28 oyun 17'sini alan mevcut başkan Geçmiş 3 yıllığına yeniden göreve seçildi.

İl Genel Meclis Başkanı olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tarafsız ve eşit olarak davranacağını söyleyen Geçmiş, meclis üyelerine teşekkür etti.

İl Genel Meclisi birinci Başkan Vekilliği seçiminde ise CHP grubundan Erdoğan Gümilcineli ile Ak Parti grubundan Tamer Karadağ yarıştı. CHP’li Gümilcineli 17 oyla meclis birinci başkanvekili seçilirken, Karağad ise 11 oy aldı.

Meclis ikinci başkanvekilliği seçimi sonucunda CHP’li Halil Akdağ 17, AK Partili İsmail Keleş 11 oy aldı.

Asıl kâtip üyeleri ise CHP grubundan Sezgin Gündoğdu ve Önder Cin olurken, yedek üyeliklere ise 17 oyla CHP grubundan Erdinç Can ile İsmail Alış seçildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali