McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 06 Nisan 2021, Salı 11:59 tarihinde eklendi. 1743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Darbe seviciler Türk Silahlı Kuvvetlerine ayar verme hadsizliğine düşmüşlerdir”

Edirne İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, 104 emekli amiralin gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili bildiri yayınlamasına tepki gösterdi. Akbulut, “Sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalışıyorsunuz..O devirler geride kaldı. Köhnemiş vesayetçi zihniyetin prangalarından kurtulan, bu zihniyetten hesap soran ve gücünü milli iradeden alan bir Türkiye var artık.. Bu sebeple 104 ortak imzalı emekli amiralin yayınlamış oldukları tehditvari, darbe imalı ve vesayetçi bildiriyi Ak Parti il genel meclisi üyeleri gurubu olarak KINIYOR ve LANETLİYORUZ...” dedi.
“Darbe seviciler Türk Silahlı Kuvvetlerine ayar verme hadsizliğine düşmüşlerdir”

104 emekli amiralin milli iradeyi hedef alan ve ayar vermeye çalışan ortak imzalı bir bildiri yayınladığını dile getiren Edirne İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, “2002’den beri ülkemizde aradıkları ortamı bulamayan ve yeniden tezgah kurmaya çalışan bu KAOS  Simsarları vesayetçi zihniyeti tekrar diriltmek istemektedirler...Bu bir görüş açıklaması değildir, hafife alınacak bir mevzu da değildir gereği yapılmalıdır.” Şeklinde konuştu.

Darbe sevicilerin demokratik kurumlara, seçilmişlere ve de Türk Silahlı Kuvvetlerine ayar verme hadsizliğine düşmüş olduklarını ifade eden Akbulut, “Bu millet 15 Temmuz darbe heveslerini nasıl berteraf ettiğini tüm dünyaya gösterdi..Siz ne hakla milli iradenin meşru temsilcilerine parmak sallıyorsunuz...Sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalışıyorsunuz..O devirler geride kaldı siz daha ordamısınız...Vesayet hevesiyle vatanseverlik nerde görülmüştür...Köhnemiş vesayetçi zihniyetin prangalarından kurtulan, bu zihniyetten hesap soran ve gücünü milli iradeden alan bir Türkiye var artık.. Bu sebeple 104 ortak imzalı emekli amiralin yayınlamış oldukları tehditvari, darbe imalı ve vesayetçi  bildiriyi Ak Parti il genel meclisi üyeleri gurubu olarak KINIYOR ve LANETLİYORUZ...” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali