McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Nisan 2021, Pazar 11:30 tarihinde eklendi. 780 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

POLİSLERDEN SOSYAL MESAFELİ ÇELENK TÖRENİ

Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
POLİSLERDEN SOSYAL MESAFELİ ÇELENK TÖRENİ

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri törene maske takıp ve sosyal mesafe kuralına uyarak, tören alanında yerlerini aldı.

Saygı duruşunun ardından İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Salgın tedbirleri kapsamında töreni gerçekleştirdiklerini ifade eden Kurt, “Elbette ki daha coşkulu bir 10 Nisan kutlamak isterdik. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi sebebiyle içimiz biraz daha buruk. Bu sebeple biraz daha sade şekilde 10 Nisan'ı gerçekleştiriyoruz. Bu vatan için bu millet için kanlarını ve canlarını feda etmiş şehitlerimizi unutmadık, gazilerimizi unutmayacağız. Buradaki törenin ardından şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edeceğiz, orada bir dua okuyup 10 Nisan etkinliklerimizi bu sene bu şekilde tamamlamış olacağız." Şeklinde konuştu.

Törene, Emniyet Müdürü Kurt'un 5 yaşındaki kızı Hilal Ayşenur Kurt’da katıldı. Polis şapkası takan Hilal Ayşenur Kurt, fotoğraf çektirildiği sırada selam durdu.

'10 Nisan Polis Haftası' kutlamaları dolayısıyla Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, şube amirleri ve polis memurları katıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali