McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Nisan 2021, Çarşamba 17:34 tarihinde eklendi. 379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğalgazın yaygınlaşmasıyla hava kalitesi artmaya başladı

Geçen yıllarda hava kirliliğiyle mücadele eden Edirne'nin Keşan ilçesinde doğal gazın yaygınlaşması ve etkin kömür denetimleri sonucunda ilçede hava kalitesi artmaya başladı.
Doğalgazın yaygınlaşmasıyla hava kalitesi artmaya başladı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki doğal gaz abonesi sayısının 20 bine yaklaştığını belirtti.

Keşan'ın hava kalitesinin her gün zenginleştiğine dikkati çeken Helvacıoğlu, doğal gazın olumlu sonuçlarını gördüklerini aktardı.

İlçede bu yıl hava kirliliği yaşanmadığının altını çizen Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Keşan'ımız artık temiz hava ile anılan bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Keşan Belediyesi olarak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzle olağanüstü bir kömür denetimi gerçekleştirdik. Keşan'ın havasını kirletenlere karşı idari olarak ciddi yaptırımlar uyguladık. Denetimler ve doğal gazın olumlu etkileri ile Keşan'ın hava kalitesi günden güne zenginleşiyor. Turizm alanı olarak planladığımız İzzetiye Mahallesi ile OSB'nin geleceği Paşayiğit Mahallesi'nde de doğal gaz çalışmalarımız sürüyor."

GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir de Keşan Belediyesi ile işbirliği ve koordineli şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali