McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Nisan 2021, Cuma 22:49 tarihinde eklendi. 232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Araçlarıyla alışverişe gelen vatandaşlar polislere takıldı

Kovid-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla ‘tam kapanma süreci’ başladı. Bu kapsamda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında tüm yurtta olduğu gibi Edirne’de de denetimler arttırıldı. Vatandaşların tam kapanma sürecinde evlerine en yakın marketlerden araç kullanmadan alışveriş yapmalarına izin verilirken, kurallara uymayanlara cezai işlem uygulandı.
Araçlarıyla alışverişe gelen vatandaşlar polislere takıldı

Market önlerinde sıkı denetim

Zorunlu ihtiyaçların karşılanması amacıyla kısıtlamadan muaf olan işletmelerin önceki kısıtlama döneminde olduğu gibi tam kapanmada da aynı saatler arasında faaliyetlerine devam edebileceği açıklandı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özellikle marketlerin bulunduğu noktalarda denetimlerini arttırırken, kural ihlaline geçit verilmedi.

Araçlarının yanında polisi görünce şaşkınlık yaşadılar

Tam kapanma döneminde de bir aksaklığa geçit vermeyen ekipler, yasak olmasına rağmen araçlarıyla alışverişe gelen vatandaşlara yönelik denetimlerini arttırdı. Alışverişlerini tamamlayıp araçlarının yanı gelen vatandaşlar, karşısında polis ekiplerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Marketlere araçlarıyla gelenler ile yürüyüş mesafesi dışında alışverişe gidenlere 3 bin 150'şer lira ceza uygulandı. Marketlerde yoğunluk oluşturan vatandaşlar ise maske ve sosyal mesafeye uyum konusunda uyarıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali