McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Haziran 2021, Çarşamba 16:51 tarihinde eklendi. 250 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halk eğitim ve belediye kursları salgın tedbirleriyle yeniden açıldı

Edirne Belediye ve Halk Eğitim Kursları 1 Haziran itibariyle yeniden açıldı. Çoğunluğu ev hanımlarından oluşan kursiyerler, salgın tedbirleri altında kurslara devam ediyor.
Halk eğitim ve belediye kursları salgın tedbirleriyle yeniden açıldı

Yeni döneme daha hızlı ve daha aktif bir şekilde başladık

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile birlikte 1 Haziran itibariyle Edirne Belediyesi Kadın Emek Evi olarak satışlara başladıklarını dile getiren Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Özlem Takındı, “Yeni döneme daha hızlı ve daha aktif bir şekilde başladık. İlk olarak Kürek Festivali’nde stantlarımızı açtık. Bu hafta sonu yapılacak olan Lavanta Günleri’nde, bir sonraki hafta da 6. Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu’nda stantlarımızı açacağız. Onun haricinde gönüllülüğümüzü ve satışımızı arttırabilmek için çeşitli kurumlarla görüşmeler yapmaya başlayacağız. Bundan sonraki çalışmalarımız ve satışlarımız daha aktif olacak. Belediyemizin Halk Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğu Hayat Boyu Öğrenme protokolü çerçevesinde açılan tüm kurslarımızı tekrar aktif hale getirdik. Zübeyde Hanım, Özgecan ve diğerlerinde şu anda kurslarımız devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

“Kürek Festivali’nde ilgi çok güzeldi”

Kürek Festivali’nde stantlara çok güzel bir ilgi olduğunu ifade eden Takındı, “Kadınlarımızın ürünleri zaten çok kaliteli ve çok güzel. El emeği göz nuru ürünler olduğu için çok fazla talep görüyor. Satışlarımız da çok güzeldi. Gelen sporcularda alışveriş yaptılar. Organizasyonlarda ücretsiz olarak stant açıyoruz. Bu da bizlere destek sağlıyor. Amacımız evinde üretim yapan kadınlara destekte bulunmak.” Dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali