McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Haziran 2021, Cuma 12:05 tarihinde eklendi. 272 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirnespor, Teknik Direktör Cahit Erçevik ile sözleşme imzaladı

18 yıl aradan sonra 3. Lige çıkan ve geçen sene kıran kırana mücadele ederek ligde kalmayı başaran Edirnespor, bir kez daha teknik direktör Cahit Erçevik ile sözleşme imzaladı.
Edirnespor, Teknik Direktör Cahit Erçevik ile sözleşme imzaladı

Bu sezonda da birlikte çalışma kararı alındığı için Edirnespor yönetimine teşekkür eden Teknik Direktör Cahit Erçevik, geçen sezon son 10 hafta kala başladığı Edirnespor serüveninde bu sene final yapmak için el birliğiyle hareket edileceğini belirtti. Edirnespor’da görev almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Erçevik, “inşallah her şeyin en güzeli olur” dedi.

“En kısa zamanda iç ve dış transferlere de başlayacağız”

Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner ise geçen sezonun ikinci yarısında başarılı bir süreç geçirdiklerini ifade etti. Sezonu hedefin üzerinde bitirdiklerinin altını çizen Üner, 2021-2022 sezonu için teknik kadroyla anlaşmanın sağlandığını söyledi. Üner, en kısa zamanda iç ve dış transferlere de başlanacağı müjdesini verdi.

Edirnespor’un Sportif Direktörü Murat Baytaroğlu da, Edirnespor’u 3. Lig de iyi bir pozisyona getirmek için el birliğiyle çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Edirnespor’un Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Edirnespor’un Sportif Direktörü Murat Baytaroğlu, Yardımcı antrenör Ertuğrul Dağaltın, Kaleci antrenör Serkan Erbay ve Yardımcı antrenör Ümmet Bora Sönmez

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali