McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Temmuz 2021, Cumartesi 17:38 tarihinde eklendi. 244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Baro Başkanı Sivrikaya mazbatasını aldı

Pazar günü düzenlenen genel kurulda 234 oy alarak Edirne Barosu Başkanı seçilen Avukat Tacettin Sivrikaya mazbatasını aldı.
Baro Başkanı Sivrikaya mazbatasını aldı

Adliye toplantı salonunda Edirne Merkez İlçe Seçim Müdürü Sevil Cellek’in katıldığı törende Tacettin Sivrikaya, Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı aynı zamanda Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Necati Görgülü’den mazbatasını teslim aldı.

Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı aynı zamanda Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Necati Görgülü tarafından seçim sonucu tutanağını aldıklarını ifade eden Edirne Baro Başkanı Tacettin Sivrikaya, “Şu an itibariyle Edirne Barosu’ndaki yeni kurumlar ve başkan görevine başlamış durumda. Bu vesileyle biz Edirne Barosu’na mensup tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçimlerin demokrasi şöleni şeklinde geçmesine katkı sağlayan, bunun yapılması için büyük emek sarf eden başta İlçe Seçim Kurulu Başkanımız Necati Görgülü’ye Edirne Merkez İlçe Seçim Müdürü Sevil Cellek’e ve ilçe seçim kurulu personeline çok teşekkür ederim. Önümüzdeki dönem inşallah hayırlı olur. 2022 yılı Ekim ayında yapılacak 49. Olağan genel kurul toplantısına kadar Edirne Barosu’nu en iyi şekilde temsil etmeye, genel kurulun bize vermiş olduğu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

“Biz çizgimizde yürümeye devam edeceğiz”

Edirne Barosu’ndaki yarışların rekabet yarışı değil bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Sivrikaya, “Biz bizden önceki başkan ve yönetimlerin yapmış olduğu hizmetleri kaldığı yerden alıp bir sonraki genel kurula kadar devam ettireceğiz. Ufak tefek eksiklikler olabilir onları tamamlarız. Edirne Adliyesi’nde ses, anons sistemi olmadı yapısından dolayı. Bu dönem onu gerçekleştirmeye çalışacağız. Teknolojiye uyum sağlamaya çalışacağız. Artık e-duruşma dönemi başladı. Bir çok ilde bunlar uygulanmaya başladı. Biz bu konuda çok şanslıyız. Çok değerli meslektaşımız aynı zamanda bilişim konusunda uzman Aydoğan Tan bize bu konuda çok yardımcı olacak. Edirne Barosu kurulduğu andan itibaren hukukun, adaletin yanında olmuştur, çizgisi bellidir. Bu çizgiyi bozmak hiç kimsenin haddi değildir. Biz bu çizgide yürümeye devam edeceğiz. Sesimiz her zaman gür çıkıyordu yine gür çıkmaya devam edecek. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Baro Başkanı Avukat Tacettin Sivrikaya adliye çıkışında il yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali