McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Temmuz 2021, Pazar 13:49 tarihinde eklendi. 263 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ TEDAVİ ALTINDA

Edirne'de dün akşam meydana gelen şiddetli ve sağanak zor anlar yaşattı. Nişancıpaşa Mahallesi'nde yaya olarak ilerlediği sırada kuvvetli sağanağa yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmadığı için ismi henüz öğrenilemeyen genç, elektrik akımına kapıldı.
ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ TEDAVİ ALTINDA

Sel sularına kapılmamak için doğalgaz hattı borusuna tutunan genç, çevredeki vatandaşlar tarafından araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağırlaşınca Tıp Fakültesi'ne sevk edilen gencin, yoğun bakıma alındığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın yaşandığı sırada cama çıkan mahalle sakinlerinden Ayça Top, araçların suya gömüldüğünü, birisinin ise suların arasında ilerlerken doğalgaz borusuna tutunduğunu gördüklerini söyledi.

"Çaresiz şekilde hemen 112'yi aradım"

Mahallenin her yağışta bu şekilde sular altında kaldığını söyleyen Top, suya gömülen araçların fotoğrafını çekerken, yerde hareketsiz halde birisinin olduğunu görünce çaresiz şekilde 112'yi aradığını söyledi.

Sürüklenen bir arabanın fotoğrafını çekerken birisinin doğalgaz borusuna tutunduğunu gördüğünü belirten Ayca Top; "O sırada elektrik mi çarptı, hareketsiz duruyordu. Hemen çaresiz bir şekilde  112'yi aradım. Sonra mahalleli onu kurtarıp arabayla hastaneye götürdü. Gerçekten çok etkilendik. Allah şifa versin" dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali