McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Temmuz 2021, Pazartesi 13:17 tarihinde eklendi. 163 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karaaslan; "Muhalefet, Türkiye için atılacak her adımda algı operasyonu yaratmaya çalışıyor"

Bir dizi ziyaret ve programlar için Edirne'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Heyeti ile birlikte Selimiye Camii'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Karaaslan ve beraberindeki heyetin daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda partililer ile bir araya geldi.
Karaaslan;

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Muhalefetin Türkiye için atılacak yeni proje, adımlar ve yeni projelerde algı operasyonları yaratmaya çalıştığını vurguladı.

"Mermeri delen damlayan suyun gücü değil, sürekliliğidir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "mermeri delen damlayan suyun gücü değil, sürekliliğidir" örneği ile partililere seslenen Karaaslan; "Bizim kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle hiçbir çalınmadık kapı bırakma iradesini göstermemiz lazım ki doğruları anlatalım. Çünkü Türkiye'de artık 2 taraf var. Biri algıyla, yalanla, dolanla, iftirayla... Hatırlayın üniversite sınavından saatler kala Katarlı öğrencilerle ilgili sınavsız tıp fakültesine girmeleri konusundaki haberi hatırlayın. O haberin gencecik yüreklerde nasıl bir derin yaraya neden olduğunu hatırlayın. Bizim onun öyle olmadığını anlatmak için ne kadar enerji harcadığımızı, oradan beslenen siyasetçilerin fütursuzca paylaştığını, haberi paylaşan yayın organının 26 saat sonra özür dilemesinin ardından o siyasetçilerin bu dillerinden geri adım atmadan devam ettiklerini hatırlayın" şeklinde konuştu.

"Oy için değil milletimizin hayır duasını almak için çalışıyoruz"

Muhalefetin gerçekler üzerinden siyaset yapmadığını dile getiren Karaaslan; "Gerçekler üzerinden siyaset yapıyor olsalar belki bizi daha zorlayıcı ama daha kabul edilebilir daha saygı duyulabilir olurdu. Karşımızdakiler gerçekler değil, o yüzden 'şunu şuraya vereceklermiş, bunu böyle yapacaklarmış, şu da zaten şöyle olacakmış, bu da böyle olacakmış' üzerinden yapılan siyasete mahal vermek istemiyorsak arkadaşlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın gece gündüz nasıl çalıştığını gören bizler, 'onun ekibiyiz, onun yol arkadaşıyız' diyen bizlere düşen sorumluluk işte hiç geri adım atmadan, duraksamadan bunları sahada anlatmaktır. Çok iş yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Biz her şeyden önce oy için değil milletimizin hayır duasını almak için çalışıyoruz. İşimizi samimiyetle, inanarak yapıyoruz" diye konuştu.

Şehrim 2023 Buluşmalarının ilk olarak, padişahlar şehri Edirne'den başlanılmasından memnuniyet ve mutluluk duyduklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Karaaslan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

“Sahayı karış karış gezerek çalışmaları anlatıyoruz”

"Türkiye’nin her bir şehrini doğa, kültür ve sanat merkezi yapma yolunda önemli adımlar atan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen bakanlara şükranlarımı sunduğunu ifade eden İba, göreve geldikleri günden beri, tüm kademelerle hükümetin yapmış olduğu çalışmaları sahayı karış karış gezerek anlatma gayreti içerisinde olduklarını vurguladı.

“Edirne’ye saymakla bitmeyecek yatırım kazandırdık

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Edirne'ye 2002-2021 yılları arasında yaklaşık 4 milyar TL yatırım yapıldığını söyleyen Başkan İba, son 2 yıl içinde sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından; Selimiye Meydanı Çevre Düzenlemesi, Edirne'ye altyapı çalışmaları, Selimiye Camii Restorasyonu, 3 Nehir 1 Şehir ve Millet Bahçesi projeleri gibi saymakla bitmeyecek yatırımları kazandırdıklarını hatırlattı.

2023 ve 2024 hedeflerine doğru adım adım ilerlediklerini aktaran İba, bu yolda, Edirne için çok daha güzel işlere hep birlikte imza atacaklarının altını çizdi.

Karaaslan'dan pehlivanlara ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı'ndaki programın ardından 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı'na gelen Karaaslan ve AK Parti Heyeti, güreşleri izleyerek buradaki pehlivanlarla sohbet etti ve başarılar diledi.

Ziyaretlerde AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Seda Gören Bölük, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız de yer aldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali