McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Ağustos 2021, Çarşamba 16:41 tarihinde eklendi. 204 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirneliler afet bölgeleri için tek yürek oldu

Kastamonu, Bartın ve Sinop illerinde yaşanan sel ve su baskınlarında mağdur olan vatandaşlar için başlatılan yardım seferberliğine Edirnelilerden destek geldi. Afetzedelere yardım ulaştırmak amacıyla gelen talepler üzerine Edirne Valiliği öncülüğünde yardım koordinasyon masası oluşturuldu.
Edirneliler afet bölgeleri için tek yürek oldu

Kastamonu, Bartın ve Sinop illerinde yaşanan sel ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla AFAD koordinasyonunda Mimar Sinan Spor Salonu'nda yardım koordinasyon masası oluşturuldu.

Kastamonu, Bartın ve Sinop illerinde meydana gelen sel ve su baskınları nedeniyle doğal afetler nedeniyle yardıma ihtiyaçları olan vatandaşlara gönderilmek üzere Edirne Valiliği tarafından AFAD Edirne’nin koordinasyonunda yardım kampanyası başlatıldı. Sel ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlara destek olmak isteyenler, yardımlarını 03 Eylül Cuma gününe kadar yardım koordinasyon masasına teslim edebilir.

                Edirnelilerin getirdiği yardımlar, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda toplanarak Kastamonu, Bartın ve Sinop illerindeki afet bölgelerindeki vatandaşlara gönderilecek.

Ayrıca, Keşan ilçesinde Toprak Mahsülleri Ofisi Deposuna, Havsa’da Eski Sokullu İlkokulu Binasına, Enez’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Binasına, Lalapaşa’da Sosyal Yaşam Merkezi binasına, Meriç ve Süloğlu ilçelerinde Kaymakamlık binalarına, İpsala’da Kapalı Spor Salonu binasına, Uzunköprü’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı binasına getirilen yardımlar da Edirne Valiliği tarafından toplanarak Lojistik depolara sevk edilecek.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali