McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Eylül 2021, Cumartesi 19:05 tarihinde eklendi. 203 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

12 Eylül Darbesi şehitleri düzenlenen programla anıldı

12 Eylül Darbesi’nde hayatını kaybeden ülkücü şehitler anısına program düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Merkez İlçe teşkilatı, şehitleri Mevlid-i şerifle andı.
12 Eylül Darbesi şehitleri düzenlenen programla anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Merkez İlçe teşkilatı tarafından kentteki bir tesiste 12 Eylül Darbesi’nde hayatını kaybeden ülkücü şehitler anısına etkinlik gerçekleştirildi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Tokluoğlu burada yaptığı konuşmada “12 Eylül 1980 Darbesi’nin seneyi devriyesine denk getirmek münasebetiyle 9 kaybımız olan şeref nişanemiz ülkücü şehitlerimizi hayır dualarıyla yâd ediyorum, Allah hepsinden razı olsun, mekânları cennet olsun” dedi.

 Birlik ve beraberliğin pekiştiği toplantıda buluştuklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Tokluoğlu;  “12 Eylül 1980 Darbesi’nde kaybettiğimiz ülkücü şehitlerimize dualarla âmin diyelim. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından din görevlisi Nuri Böcekbakan eşliğinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerin anısına dua edildi.

Düzenlenen birlik ve beraberlik ve şehitleri anma programına Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, AK Parti üyeleri, Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Çapkur, mahalle ve köy muhtarları, dernekler, sendikalar ve STK temsilcileri katıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali