McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Ekim 2021, Cuma 17:05 tarihinde eklendi. 302 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hayatını kaybetti

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.
Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hayatını kaybetti Oğuzhan Asiltürk ve eşi, 13 Eylül’de İstanbul’da zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı nedeniyle rahatsızlanarak Ankara Şehir Hastanesi’ne getirildi.

Burada tedavisi süren Asiltürk, bu sabah hastanede vefat etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı:

Oğuzhan Asiltürk ve eşi, 13 Eylül’de İstanbul’da zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı nedeniyle rahatsızlanarak Ankara Şehir Hastanesi’ne getirildi.

Burada tedavisi süren Asiltürk, bu sabah hastanede vefat etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı:

Ankara Şehir Hastanesi’ne gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Asiltürk’ün son dönemde koroner arter hastalığı ve kalp yetersizliği tanıları ile tedavi edildiğini belirtti.

Asiltürk’ün saat 09.00 sıralarında yaşamını yitirdiğini açıklayan Koca, “İnançlı ve samimi biriydi. Bu sabah 09.00 sıralarında kalp krizi nedeniyle vefat etti. Özellikle yakınlarına sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Başsağlığı mesajları 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız, yol arkadaşımız ve dava adamı Oğuzhan Asiltürk ahirete irtihal etmiştir. Milletimizin ve camiamızın başı sağolsun. Mekanı cennet, makamı ali olsun” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında, Asiltürk’ü “siyaset hayatının muhterem isimlerinden biri olarak” tanımaldı.

Bahçeli, “Milli Görüş’ün kurucularından ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Sayın Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından büyük bir üzüntü duyduğumu bilhassa ifade etmek isterim” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de “Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından büyük üzüntü duyduk. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun” mesajını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatı nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na taziyelerini iletti.

CHP’den yapılan açıklamada da Kemal Kılıçdaroğlu’nun Asiltürk’ün vefatı nedeniyle Karamollaoğlu’nu telefonla aradığı belirtildi.

Asiltürk’e Allah’tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu’nun Milli Görüş camiasına da başsağlığı dileğinde bulunduğu kaydedildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali