McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ekim 2021, Cumartesi 11:13 tarihinde eklendi. 191 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Asiltürk, mevlit programıyla anıldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün anısına mevlit programı düzenledi.
Asiltürk, mevlit programıyla anıldı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi gördüğü sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Edirne Eski Cami’de düzenlenen programla anıldı.

“Asiltürk, Anadolu Gençliğin hareketine çok önem verirdi”

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş; “Geçtiğimiz günlerde malumunuz Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, hakkın rahmetine kavuştu. Onun manevi ruhu için burada mevlitler okunacak ve teşkilatımızda yapılan hatimlerin duasını Edirne Eski Cami’nde gerçekleştirdik. Oğuzhan Asiltürk, hayatı boyunca inanmış olduğu değerler doğrultusunda taviz vermeden yaşamış değerli bir büyüğümüz, değerli bir dava adamıydı. Milli görüş hareketinin kurucusu rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın ilk dava hareketinin başından itibaren yanında yer almış ve hayatının sonuna kadar sadakatle yürümüş değerli bir dava adamıdır. Türkiye’mizin 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı gibi zor günlerinde İçişleri Bakanlığı yapmış ve o dönemde Amerikan üstlerine el koyarak Türk Bayrağımızı asmış dönemin değerli devlet adamlarındandı. Biz kendisini bu şekilde anıyoruz. Anadolu Gençliğin hareketine çok önem verirdi. Kendisine cenabı haktan rahmet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali