McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Ekim 2021, Cumartesi 15:46 tarihinde eklendi. 192 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dikkat! Sıcaklıklar düşecek, bir anda donacağız…

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yerini soğuk havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Trakya’nın Pazar Günü’nden itibaren balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağını duyurdu.
Dikkat! Sıcaklıklar düşecek, bir anda donacağız…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Trakya bölgesinin 24 Ekim 2021 Pazar sabah saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesinin beklendiğini duyurdu.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Pazar gününden başlayarak bölge genelinde 5 ila 8 derece düşmesi ve önümüzdeki hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyretmesi bekleniyor.

24 Ekim Pazar günü bölgede görülmesi beklenen yağışların Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağının tahmin edildiği açıklamanın devamında; “Kuvvetli meteorolojik hadiselerin meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Soğuk ve yağışlı havanın 26 Ekim Salı saat 18.00’e kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali