McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 10 Kasım 2021, Çarşamba 12:49 tarihinde eklendi. 191 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meslek Liselerimiz Üretiyor, Kütüphanesiz Okul Kalmıyor

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Projesi kapsamında harekete geçen Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri atölyelerinde kütüphane kurulumu ile kütüphane yenilenmesine ihtiyaç duyulan okullar için üretime başladı.
Meslek Liselerimiz Üretiyor, Kütüphanesiz Okul Kalmıyor

Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür Bakanlığı’nca ortaklaşa hazırlanan, ülke geneli okullarda öğrencilerin ders saati dışında kalan vakitlerini okuyarak, araştırarak, kendilerini geliştirerek değerlendirmelerine katkı sunacak "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında il genelinde sürdürülen hazırlık çalışmaları tamamlandı. İhtiyaca yönelik atılacak adımların planlaması yapılarak çalışmalara süratle başlandı.

Edirne’de "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, kütüphane kurulumu ile kütüphane yenilenmesine ihtiyaç duyulan okullara Kütüphane yönetici Masası, Okuma Masası ve Sandalyeleri ile Kitap Rafları Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyelerinde öğretmen ve öğrencilerin emeği ile üretimi yapıldı.

Bu kapsamda ilk etapta il genelinde tüm kademelerde faaliyet gösteren 17 okula kütüphane kurulumu için çalışmalar hafta içerisinde tamamlanarak, birinci dönem ara tatili içerisinde Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okullara kurulması planlanıyor.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Müzekkâ Bayrak ve beraberinde şube müdürleri kütüphane malzemelerinin imal edildiği atölyeleri ziyaret edip incelemelerde bulundu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali