McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 10 Kasım 2021, Çarşamba 13:10 tarihinde eklendi. 195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhurbaşkanı Erdoğan YEDAM’ın açılışında Edirne’ye canlı bağlantı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nin (YEDAM) toplu açılış töreninde Edirne YEDAM’ın da açılışı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan YEDAM’ın açılışında Edirne’ye canlı bağlantı yaptı

Toplam sayı 104 oldu

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk’ün de katıldığı Yeşilay Genel Merkezi’nde gerçekleşen törene, Edirne YEDAM’dan canlı bağlantı yapılarak açılış kurdelesi kesildi. Açılış törenine Edirne Valisi Ekrem Canalp, Şube Başkanı Müzekkâ Bayrak, Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Acar ve YEDAM personelleri katılım sağladı. Açılışların ardından Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’de hizmet veren YEDAM’ların toplam sayısı 104’e ulaştı.

YEDAM’ın Edirne ’de hizmete girmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Yeşilay Edirne Şube Başkanı Müzekkâ Bayrak Yeşilay’ın bağımlılıklardan kurtulmak isteyenlere ve yakınlarına ücretsiz hizmet verdiğini hatırlattı.

Türkiye’nin her yerinden 115 YEDAM Danışma Hattı ile destek almanın mümkün olduğunu belirten Bayrak, vatandaşların fiziki olarak bir merkeze gelmeyi ve uzmanlarla yüz yüze görüşmeyi tercih edebildiğini ifade etti.

“Açılışın Cumhurbaşkanı’mızın katılımıyla yapılması büyük bir onur

Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nin Edirne’de hizmet vermesinin ihtiyacı olan vatandaşların yakınında olmak açısından büyük önem taşıdığını belirten Bayrak; “Bu açılış töreninin Cumhurbaşkanı’mızın katılımıyla yapılması da bizim için büyük bir onur. Bağımlılıklarla mücadelemizi sahiplendiği ve bizlere her zaman destek olduğu için kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz. YEDAM’ın tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor; bağımlılıklarından kurtulmak için desteğe ihtiyaç duyan herkese kapımızın açık olduğunu vurgulamak istiyorum”

YEDAM bağımlı bireylere ve ailelerine ücretsiz destek sağlıyor

Yeşilay, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) ile bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz psikososyal destek sağlıyor. YEDAM’ın tamamı bağımlılık alanında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan ekibi; alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyor. Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekliyor. YEDAM’a 115 YEDAM Danışma Hattı üzerinden ulaşılabiliyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali