McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Kasım 2021, Salı 11:19 tarihinde eklendi. 193 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İba muhalefete yüklendi: “Edirnelilerden af dileyeceklerine suçlu arıyorlar.”

AK Parti Edirne Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç; “Edirne’nin sokaklarında, köylerinde il başkanımız Belgin İba’nın liderliğinde teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyorsa bu sadece Edirne için değil, çalışmaların toplanıp Türkiye'nin başarısı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesine ses, nefesine nefes oluyor” dedi. Edirne’deki muhalefete kentin menfaatine olan işlerde destek olmalarına rağmen muhalefetin başarısız olduğu tüm işlerin için suçlu aradığını dile getiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Onlar suçlu arayıp dururken, biz hemşerilerimizin menfaati için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
İba muhalefete yüklendi: “Edirnelilerden af dileyeceklerine suçlu arıyorlar.”

AK Parti Edirne Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı kentteki bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan AK Parti Marmara Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Edirnelilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in selamlarını ileterek, konuşmasına başladı.

AK Parti Marmara Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç; "Benim liderim bu kadar çalışıyorsa, bir programını aksatmıyorsa, bize yoruldum demek haram. Onun yol arkadaşı olarak bizler yorulmayacağız, koşturacağız. Çünkü biz yorulursak meydanı yalancılar basıyor, iftiracılar basıyor bu ülkeyi karamsarlığa götürmek isteyenler basıyor. Bunun için AK Parti teşkilatlarına ne durmak ne yorulmak ne de susmak yakışmaz. Biz 20 yıldır ilk günden bu güne kadar Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Sağlıktan, eğitime, sosyal alandan, ulaşıma ve altyapıya kadar birçok alanda gurur duyulacak projelere imza attık” ifadelerine yer verdi.

“Edirne’deki çalışmalar Türkiye’nin başarısı olarak Erdoğan’ın sesine ses oluyor”

Son 20 yıla bakıldığında gurur duyulacak ve Türkiye’nin makûs tarihini değiştiren projelere imza atıldığını vurgulayan Dalkılıç, ülkenin yüzünü güldürmek, milletin ekmeğini ve hayallerini büyütmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Aldıkları sorumlulukların hakkını yorulmadan ve çok çalışarak vermek için mücadele verdiklerini ifade eden Dalkılıç; “Edirne’nin sokaklarında, köylerinde il başkanımız Belgin İba’nın liderliğinde teşkilatlarımız gece gündüz çalışıyorsa bu sadece Edirne için değil, çalışmaların toplanıp Türkiye'nin başarısı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesine ses, nefesine nefes oluyor” dedi.

AK Parti Marmara Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, “İstiyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan da sussun, istiyorlar ki Türkiye de diz çöksün, istiyorlar ki tüm dünyada hükümdarlıklarını devam ettirsinler. Hem dünyanın enerji kaynaklarını emsinler hem de kanın ve gözyaşının üzerine kurdukları medeniyetlerini devam ettirsinler. Onun için Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlar. Çünkü onların kurdukları düzene itiraz eden kimse yok. Siz de susarsanız mazlumların sesini kim duyacak. Annelerin feryatları göğü inletirken, bebek katliamları işlenirken Türkiye’de susarsa, Edirne’de susarsa, İstanbul da susarsa kim konuşacak” diyerek salondakilere seslendi.

“Türkiye’ye kaos, işsizlik vaat ediyorlar Türkiye’ye iç çatışma vaat ediyorlar”

Türkiye’nin verdiği bu mücadelenin adının büyük ve tam bağımsız Türkiye mücadelesi olduğuna vurgu yapan Dalkılıç; “Türkiye’yi çeşitli oyunlarla diz çöktürmek ve susturmak istediler. Bir kirli algı operasyonu dönüyor. 15 Temmuz’da alçaklar askerimizin içine sızarak bu milletin evlatlarına kurşun sıktılar. Kapatma davalarıyla karşı karşıya kaldık. Ambargolarını Türkiye’nin üzerinde uygulamak istiyorlar. Bu mücadelenin içinden Recep Tayyip Erdoğan’ın vazgeçmesini istiyorlar. Her gün yeni bir algı yeni bir tezgâh kuruluyor. Bay Kemal helallik başlatacağım diye bir video yayınlamış, sen git önce Baykal’dan özür dile. Baykal sana hakkını helal ediyor mu senin hangi tezgâhla genel başkanlık koltuğuna geldiğini bu millet biliyor. Duydunuz mu bir tanesinin ağzından geleceğe yönelik projelerden bahsettiğini? Bir tek şey vaat ediyorlar Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz. Dünya’daki tezgâh kurmak isteyenler de öyle diyor içerdeki terör örgütünün temsilcisi olan parti de onu söylüyor ve bir araya geliyorlar Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz diyorlar. Türkiye’ye kaos, işsizlik vaat ediyorlar Türkiye’ye iç çatışma vaat ediyorlar. Türkiye’yi geri götürme vaat ediyorlar. Maalesef bu algılara teslim olan bazı vatandaşlar var. Bize düşen Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarına düşen asla sahayı onlara bırakmamak” şeklinde açıklamada bulundu.

 “Algı oyunlarını Edirne’mizde de kullanmaya kalkışıyorlar”

Bu millet için hiçbir şey yapmamış insanların, sadece birkaç hesapla algı yaratarak bu işi yönetemeyeceklerini vurgulayan Başkan İba; “Biz bu halkı bilen tanıyan ve en önemlisi bu halkın içinden çıkmış bir hareketiz! Bizim sonuna kadar inandığımız bir Liderimiz var. Bize düşen, liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize çizdiği istikamette, halkımızın kalbinde yollar kurmaya devam etmektir! Allah, bu gönül köprülerimizi ve bu kalbi duygularımızı hiçbir zaman mükâfatsız bırakmaz! Bakın bu algı oyunlarını Edirne’mizde de kullanmaya kalkışıyorlar! Edirne’nin menfaatine olan her işe destek verdiğimiz halde, yönetemedikleri, başaramadıkları altyapı sürecinden, şehir için ulaşımına kadar, gerçekleştiremedikleri seçim vaatlerine kadar Edirnelilerden af dileyeceklerine suçlu arıyorlar. Onlar suçlu arayıp dururken, biz hemşerilerimizin menfaati için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Konuşmasına kuruluşundan bugüne Edirne teşkilatlarında görev alan tüm üyelere teşekkür ederek başlayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, milletin kalbinde yer edinmelerinde her birinin emeğinin çok büyük olduğunu vurguladı.    

Kongrelerin ardından uzun bir zaman geçtiğini ve bu uzun ayrılığın verdiği özlemle bu coşkulu ortamda bulunmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduğunu söyleyen Başkan İba, Edirne için büyük aşkla çalıştıklarını ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunacakları toplantının hayırlı olmasını diledi.

“Bir sürü meydan okumayla karşılaştık”

AK Parti kadrolarının canla başla gece gündüz demeden çalıştığına vurgu yapan Başkan İba;

“Burada bulunan her bir arkadaşımın, bu dava içindeki önemi çok büyük! Her birimize Cumhurbaşkanımızın güveni çok büyük! Her birimiz sahibi olduğumuz davanın hakkını vermek için çok çalışıyor, çok çabalıyoruz. Bu hedeflerimiz için canla başla çalışırken, içinden geçtiğimiz süreçleri de iyi anlamalıyız, iyi analiz etmeliyiz. Türkiye’nin etkin bölgesel güç olması, büyük ve güçlü Türkiye hayalimiz, oyunbozan ve oyun kuran Türkiye olmamız kimleri rahatsız ediyor. Bir sürü meydan okumayla karşılaştık. Darbenin her yöntemine başvurdular. Şimdi 2018 sonrasında Erdoğan karşıtlığında bir blok oluşturdular. Normalde yan yana gelemeyecek siyasi aktörler, bu güçlerin etkisi ile yan yana geldi. Hedefe odaklanmış her türlü girişime hazır bir yapı var karşımızda.

Peki, ellerindeki araç ne? Yalan siyaseti, yalan terörü.. Neden yapıyorlar bunu.. Aynı yalanı sürekli tekrar ederlerse, kitlelerin gözünde gerçekmiş algısı yaratmak için.. Peki, biz ne yapacağız bu yalan siyasetine karşı. Hakikatten yana bir tavır alarak, doğruyu açık ve net bir şekilde ortaya koyarak, sürekli doğruları anlatacağız. Dünyaya meydan okurken, en çok bize yani teşkilatlarına güvenen bir genel başkanımız var. Fatih’in dediği gibi “Onlar korkularından denizi zincirleyecek kadar akıllı ise, Biz de gemileri karadan yürütecek kadar deliyiz Yeter ki AK Parti kadroları Milletimiz ile olan kalbi bağlarını koparmasın.” ifadelerine yer verdi.

 “Halka hizmet hakka hizmet inancıyla çalışıyoruz”

Halka hizmet hakka hizmet inancıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan İba; “Neden daha fazla çalışmalıyız biliyor musunuz arkadaşlar! İpsala Pazarındaki teyzemize AK Parti’den geldiğimizi söylediğimizde gözündeki mutluluğu görmeniz için. Onun gibi kimsesi ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlarımıza devletimizin verdiği maaşın ne kadar kıymetli olduğunu dinlemek için. Neden daha fazla çalışmalıyız biliyor musunuz arkadaşlar! Esnaf ziyaretimiz sırasında bir annenin yardımcı ders kitaplarını devletimiz versin Başkanım talebini Cumhurbaşkanımıza ilettikten bir hafta sonra genelge ile yardımcı kitapların artık devletimiz tarafından verileceğini anlatmak için

Neden daha fazla çalışmalıyız biliyor musunuz? Yıllardır yapılamayan Selimiye Meydanı bir talimat ile yaptıran bir liderimiz olduğu için. Hemşehrilerimizin sesine ses olacağımıza söz verdiğimiz için Hükümetimizin hizmetlerini daha fazla anlatmak için. Nasıl ki bugüne kadar yapmış olduğumuz ilçe programlarımızda görüşemediğimiz tek bir esnafımız, tek bir vatandaşımız kalmayana kadar ziyaretlere devam ettiysek. Nasıl ki merkezde günümüze esnafımızın çayları ile başlayıp, akşamları da yine birlikte günü uğurladıysak, Nasıl ki diğerleri 2 yılda gezmediği kadar ki köyü biz bir günde ziyaret ettiysek, gençlerimizle, kadınlarımızla bir gönül daha kazanmak için bir önceki günden daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” diyerek partililere seslendi.

“Edirne’de 2023 de yeni bir tarih yazacağız”

AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak tüm teşkilat mensuplarıyla el ele gönül gönüle çalıştıklarını belirten Başkan İba; “Ne zaman desteğe ihtiyacınız olsa, istişareye ihtiyacınız olsa, omuz omuza çalıştık. Sizlere elimizden gelen desteği yürekten verdik. Geldiniz, gördünüz, ulaştınız! Ne zaman desteğe ihtiyacınız olsa, istişareye ihtiyacınız olsa, omuz omuza çalıştık. Bundan sonra da zaman, mekân, gece, gündüz demeden daha fazla çalışacağız. İşte o zaman göreceksiniz, 2023 hedeflerimize ulaşmakla kalmayacak, Edirne’de 2023 de yeni bir tarih yazacağız. Bugüne dek inandık, başardık!

Bugünden sonra da inanacağız! Başaracağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal salgın nedeniyle uzun süre ara verdikleri danışma meclisi toplantısını yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bazılarının hayal bile edemeyeceği başarılar elde ettiklerini aktaran Aksal, önemli projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini ifade etti

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali