McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Kasım 2021, Pazar 15:16 tarihinde eklendi. 390 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cambaz “Genciz ama çocuk değiliz! Siz bunu dedikten sonra gelmeyen ETUS utansın”

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Başkanı Hakan Giyik’in açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Bir kurumun başkanı olarak belirtilen saatte oraya onlarca araç yönlendirmenin zor olmadığını belirten Cambaz, “Başkanı olduğunuz kurum için yarın o saatte oraya onlarca araç yönlendirmek zor olmasa gerek. Keşke bu kadar basit bir açıklama yapmasaydınız. Genciz ama çocuk değiliz, Sayın Giyik. Siz bunu dedikten sonra gelmeyen ETUS utansın” dedi.
Cambaz “Genciz ama çocuk değiliz! Siz bunu dedikten sonra gelmeyen ETUS utansın”

ETUS Başkanı Hakan Giyik, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz'ın ETUS'un vatandaşı mağdur ettiği yönündeki açıklamaları sonrası basın toplantısı düzenlemiş ve söz konusu durağın en çok yolcu potansiyeli olan noktalardan birisi olduğunu açıklamıştı.

ETUS Başkanı Hakan Giyik’in Cambaz’a hitaben “Yarın sabah 10'da gelsin, eğer 11'e kadar araba gelmezse ben mesleği bırakacağım" diyerek iddialı bir açıklamada bulunması sosyal medyada gündem oldu.

“Yorumları okudunuz mu?”

Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Başkanı Hakan Giyik’in haberlerinin altına sistemin düzensiz çalıştığına yönelik yüzlerce eleştirel yorum gelmesi sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, “Verdiğiniz röportajın altındaki YORUMSUZ yorumları okudunuz mu hiç?” diyerek Giyik’e seslendi.

“Bu milletin sesine kulak verin başka bir şey istemiyoruz”

Bir kurumun başkanı olarak belirtilen saatte oraya onlarca araç yönlendirmenin zor olmadığını belirten Cambaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Başkanı olduğunuz kurum için yarın o saatte oraya onlarca araç yönlendirmek zor olmasa gerek. Keşke bu kadar basit bir açıklama yapmasaydınız. Genciz ama çocuk değiliz Sayın Giyik. Siz bunu dedikten sonra gelmeyen ETUS utansın. İsterseniz sınavına geç kalan Eyyüp kardeşimizi sizle tanıştıralım malum helallik almanız gerekebilir. Hiç bir zaman çamur at izi kalsın yapmadık. Derdimiz gencimizin, yaşlımızın, vatandaşımızın sorunsuz hizmet alması.  Bu milletin sesine kulak verin başka bir şey istemiyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali