“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Şubat 2022, Pazar 12:51 tarihinde eklendi. 244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bakan Kurum’dan Edirnelilere müjde! Proje Ramazan Bayramı’nda tamamlanacak

Kentte devam eden ve yapılması planlanan yatırımları görüşmek üzere Başkent Ankara’ya giden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Bakan Kurum, Selimiye Meydan Projesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarının Ramazan Bayramı’nakadar biteceğini ve Keşan’daki Cumhuriyet Meydanı'ndaki alana ise Keşan Millet Bahçesi'nin yapılacağını müjdeledi.
Bakan Kurum’dan Edirnelilere müjde! Proje Ramazan Bayramı’nda tamamlanacak

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, kentte devam eden yatırımlar ve yeni projeleri ilgili bakanlarla görüşmeye devam ediyor.

Mimar Sinan’ın ustalık eseri Tarihi Selimiye Camii’nin bulunduğu alandaki çevre düzenlemesinin Ramazan Bayramı’na kadar bitmiş olacağının müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,paylaşımının devamında “Edirne'de, Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camii'nin bulunduğu alanda, şehrimizin tarihini ve kültürünü gün yüzüne çıkarıyoruz. Şehrimize artı değer katacak meydan ve çevre düzenlememizi tamamlayarak Ramazan Bayramı'nda hemşehrilerimize teslim edeceğiz, hayırlı olsun”ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan ve beraberindeki heyetle birlikte Edirne’deki çevre ve şehircilik projelerini değerlendirdiklerinive kentin ihtiyaçlarını ele aldıklarını aktaran Bakan Kurum,“AK Parti Edirne İl Başkanımız Belgin İba, Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanımız Aydın Balkan ve beraberindeki heyetle Edirne’mizdeki çevre ve şehircilik projelerimizi değerlendirdik; şehrimizin ihtiyaçlarını ele aldık. Edirne Keşanlı hemşehrilerimize müjdemizdir.  İlçemizin merkezinde, Cumhuriyet Meydanı'ndaki 16 bin 766 m² alanda, ilçemize nefes aldıracak Keşan Millet Bahçesi'nin ve Meydanımızın yapım çalışmalarına Nisan ayında başlıyoruz. Keşanlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun”ifadelerine yer verdi.

“Bayramımız bayram olacak!”

Edirne’nin ihtiyaçlarını ve vatandaşların arzularını büyük bir dikkat ve özenle dinleyip, çok değerli müjdeler verdiğini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,“Edirne’miz ve memleketimiz adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.Edirne’mizin sembolü, ecdadımızın değerli emaneti, Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye Camii’mizin meydan çevre düzenlemesi Ramazan Bayramına yetişecek.Bayramımız bayram olacak!Tüm hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun”ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanların Edirne’yi çok önemsediğini ve gereken her türlü desteği sağladıklarını söyleyen Başkan İba,kentin hak ettiği noktaya gelmesi ve vatandaşların daha iyi hizmet alması adına çalışma ve projelerin devam edeceğini ifade etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali