McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Mart 2022, Çarşamba 11:52 tarihinde eklendi. 379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde hayata geçirilecek olan 200 yataklı devlet hastanesinin inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan çalışmalarıyerinde inceleyenUzunköprü İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, hastane inşaatının durduğuna yönelik asılsız dedikodulara açıklık getirdi.
UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını aktaran Akbulut,şu an 60 kişinin çalıştığınıve bu sayının önümüzdeki günlerde 100-150’ ye çıkacağının bilgisini aldığını söyledi.

Uzunköprü’de hayata geçirilecek olan 200 yataklı hastanenin inşaatının durduğuna yönelik çıkan asılsız dedikodulara açıklık getirdi.

Yapılan işleri karalamaya çalışanların en iyi yaptığı şeyin dedikodu ve asılsız iddialarla kamuoyunu oyalamak olduğunu belirten Akbulut,“İnşaat alanını gezerek mühendis kardeşlerimizden bilgi aldık. Daha önceden de belirttiğimiz gibi 44.000 metrekare toplam alan üzerine 9.500 metrekare bina oturma alanı olan, iki blok 9 katlı,  bir blok 5 katlı, iki blok 3 katlı ve bir blok da 2 katlı olmak üzere 200 yataklı helikopter pisti de olan çok modern, her türlü teknolojinin kullanılarak yapıldığı birhastanemiz olacak”dedi.

İnşaatın bitirilmesi noktasında bakanlık nezdinde yakından ilgilenen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Milletvekili Fatma Aksal’a teşekkür edenAkbulut,“Sağlık insanoğlu hayatı için birinci derecede önem arzeder.AK Parti hükümetimiz döneminde bu anlamda yapılan hizmetlerin sayıyı çok çok fazladır ve bu da onlardan sadece bir tanesidir. Yapılanlarda hizmet aşkı ve ibadet ruhu var vesselam” ifadelerine yer verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali