“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Nisan 2022, Cumartesi 13:50 tarihinde eklendi. 392 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 GÜNLÜK YOĞUN ÇALIŞMA SONUCU ZANLI YAKALANDI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde, geçtiğimiz gün aynı aileden 4 kişinin öldürülmesine ilişkin olayla ilgili açıklamalarda bulunan Edirne Valisi Ekrem Canalp, üç gün süren çalışmada jandarma ve polis ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda cinayet zanlısının tutuklandığını belirtti.
3 GÜNLÜK YOĞUN ÇALIŞMA SONUCU ZANLI YAKALANDI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde aynı aileden 4 kişi evlerinde ateşli silahla vurulmuş halde bulunmuştu. Olay bölgesine gelen jandarma ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Çalışmalar sonucunda cinayetlerin faili olan B.E tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde aynı evde 4 kişinin ölü bulunduğu olayın aydınlatılması konusunda jandarma ve polisin müşterek çalışmaları sonucu fayda gördüğünü dile getirdi.

Adli sürecin sonunun bekleneceğini belirten Ekrem Canalp, ”Merkezden ve Keşan’dan ekiplerimizi olay yerine yönlendirdik. Jandarma, olayın oluşundan itibaren bütün mesaisini, zamanını olayı çözmek için harcadı. . Üç gün içerisinde yoğun bir çalışma yapıldı ve yoğun çalışmalar neticesinde elde etmiş olduğumuz delilleri mahkemeye sunmak suretiyle mahkememiz de bir tutuklama kararı verdi. “Dedi.

Canalp, ”Polis ve jandarmanın müşterek bir çalışması neticesiyle bu sonucu elde edebildik. Şunu da ifade etmek isterim ki jandarmanın yanı sıra polisimizin yapmış olduğu çalışmalarında çok faydasını gördük. Şeklinde ifade etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali