McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Nisan 2022, Cumartesi 10:19 tarihinde eklendi. 323 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN İBA, "GÜÇLÜ VE BÜYÜK EKİP OLARAK BİR ARADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve partililer tarafından karşılandı.
BAŞKAN İBA,

İlk olarak AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'yı makamında ziyaret ederek yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı  ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, sonrasında ise 3 Kademe İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları ile toplantı yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 3 kademe İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları ile güçlü ve büyük ekip olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"Tüm hemşerilerimize ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz"

Bu güçlü ve değerli ekiple Edirne'de kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına hiçbir ayrım gözetmeden tüm hemşerilerimize ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan İba, "İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, hane hane ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Ulaşmadık tek bir vatandaşımız kalmayana dek tüm hemşehrilerimizin gönüllerine köprüler kurmaya çalışıyoruz. Bu azimli ve yürekli teşkilatımıza bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun. İpsala'nın Fatih Mahallesi'ndeki Fatma Teyzenin de kalbine girebiliyorsak, İstasyon Mahallemizdeki öğrenci evinin sofrasına konuk olabiliyorsak, Yolda önümüzü kesip "Reis'e selamımı söyle kızım" diyen Tevfik Amca'nın elçiliğini yapabiliyorsak, çarşıdaki esnafımızın hem derdini hem takdirini paylaşabildiği bir teşkilat olabildiysek, Bu mübarek Ramazan ayında da mahalle mahalle, her akşam yüzlerce hemşehrimizle ellerimizi beraber açıp, dualar edebiliyorsak... Çok şükür ki hemşehrilerimizin kalbine giden yolda yürüyor olduğumuzdandır. Rabbim bu azmimizi ve samimiyetimizi daim eylesin" ifadelerine yer verdi.

"Her gün bir mahallemizde, hemşerilerimizle aynı sofrada buluşuyoruz"

Ramazan ayının başından bu yana her gün bir mahallede iftar gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan İba,"Gururla ve büyük mutlulukla söylüyorum. Her gün bir mahallemizde, hemşerilerimizle aynı sofrada buluştuk! Ramazan başından bugüne dek Edirne merkezde 17 mahallemizde ve 3 ilçemizde yaklaşık olarak 25 bin hemşerimizle kurduğumuz iftar sofralarında ellerimizi açıp dualarımıza birlikte AMİN dedik! Ramazanın sonuna dek iftarlarımız sürecek ve biz Edirne'mizin dört bir yanından yaklaşık 50 bin hemşerimizle gönül sofralarımızda buluşmuş olacağız! Bu güç ve kararlılıkla çalışmamızın ardındaki en önemli etken ise Reisimiz, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  ve bu güzel teşkilata her zaman inanmış, her zaman destek olmuş siz kıymetli Başkanımızın bizlere verdiği güçtür" şeklinde konuştu.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle, aynı samimiyetle gönüllerde yer edinmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan İba, "2023 hedeflerimize doğru Büyük ve güçlü Türkiye yolunda, hak ettiğimiz Edirne için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kutlu davamızda Rabbim yar ve yardımcımız olsun" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Genel Başkan Yardımcısı  ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığın toplantı salonunda gerçekleştirilen Edirne İl Yönetimi ve 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare Toplantısında partililerin sorularını yanıtladı.

Toplantının sona ermesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Talatpaşa Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Kandemir ve İl Başkanı Belgin İba, iftara katılan vatandaşları selamladı.

Edirne'deki programların sona ermesinin ardından Kandemir, İba ve beraberindekiler Kırklareli İl Yönetimi ve 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare Toplantısı ve sahur programı için yola çıktı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali